Nov 12, 2011

DEDAH!! RUMAH ISTANA MILIK SAIFUDDIN NASUTION!!

Gambar ini Melayu CinDia perolehi melalui otai blogger House PK yang merupakan kediaman rasmi Saifuddin Nasution, individu yang tak habis2 dok pertikai status kekayaan pihak lawan.

Apabila disoal tentang status kekayaan ini, beliau akan menjawab ianya hasil titik peluh beliau sendiri mengumpul wang sepanjang berkecimpung di dalam bidang kerjayanya. Pandai pula jawab. Jawapan ikut skrip kamu sahaja yang betul.

Yang dia dok sibuk mempertikai status kekayaan orang lain? Saifuddin sewajarnya mempertikai rakan2 dia di dalam parti dan di dalam Kerajaan Negeri di bawah pemerintahan Pakatan.

Jumlah gaji 'luar biasa' yang diperolehi Pengurus Besar PKNS iaitu RM 40 Ribu itu tidak pula kamu persoalkan. Nak jaga kroni masing2. Tak usahlah kamu beriya2 sangat kononnya memperjuangkan harta rakyat. Cermin diri terlebih dahulu.


Gambar di atas ini pula merupakan salah satu rumah usang yang dimiliki rakyat di bawah Parlimen beliau di Machang. Bukankah terdapat jurang perbezaan di antara rumah beliau dan rakyat yang menjadi amanah beliau untuk dibantu?

Nak tegur tak salah. Akan tetapi tegur diri sendiri dan sahabat sekeliling terlebih dahulu. Jangan nak serang musuh tak tentu pasal, diri sendiri dan bos tercinta Anwar kaya bagaikan Fir'aun kekenyangan harta.


6 comments:

Anonymous said...

rumah pon ada mata satu..mata dajjal..mmg sah tuan umah ni kategori dajjal gak..

Anonymous said...

kalau dah golongan munafik,sanggup buat apa saja,memang dah dasar ahli neraka,dok pertikai org je

Anonymous said...

rumah macam ni biasalah... gomen punya orang pun ada yang hebat rumahnya... apalah, carilah idea lain sikit...

Anonymous said...

Cantik rumah... Macam istana lama.. Kayu lebih mahal Dari Batu....

Anonymous said...

:)

Anonymous said...

Contoh pemimpin yang perjuangkan rakyat miskin. Hipokrittttt

Powered by Blogger.