Nov 18, 2011

BELA LEMBU VS BELA PENGURUS PKNS - WANITA PKR PULA BALUN ZURAIDA!!

Hari ini kesemua pertuduhan 3 ekor lembu belaan Anwar iaitu Rafizi, Zuraida dan Saifuddin Nasution terhadap NFC telah dijawab secara lisan.

Beberapa paparan dari Media2 Elektronik tidak kurang hebatnya juga dari pihak Media Maya menyebabkan ketiga2 nya hentak dahi kerana tidak menyangka jawapan terhadap kesemua persoalan mampu dijawab dgn memuaskan.

Malah jawapan ini ditegaskan sendiri melalui Sidang Media dari pihak Pengerusi NFC, Datuk Datuk Dr. Salleh Ismail.

Isu pembelian kondominium di Bangsar melibatkan Syarikat NFC juga dijawab dgn penuh etika kebijaksanaan seorang Ahli Perniagaan Industri Ternakan.

Beliau mendakwa ianya 1 pelaburan yg bukan sahaja bakal menjana keseimbangan terhadap Syarikat, malah turut bakal menjana ekonomi Negara..

Dikatakan beberapa Pemimpin Wanita PKR Cabang di Selangor semakin khuatir dgn tindakan keterlaluan Zuraida menyerang Shahrizat sekeluarga berkenaan isu ini kerana bakal memberi liabiliti terhadap pengaruh masyarakat kaum hawa ini terhadap PKR.

Zuraida dan 2 ekor lembu jantan ini sewajarnya mendesak SPRM menyiasat status elaun dan komisyen yajg diterima oleh diberikan Kerajaan berjumlah RM40 ribu.

NFC sudah pasti punyai Objektif dalam mencapai keuntungan Maksimum. Akan tetapi, di manakah rasional seorang Pengurus sebuah perbadanan Negeri boleh memperolehi gaji sebesar itu?

0 comments:

Powered by Blogger.