Nov 22, 2011

BANK ISRAEL.. MUSLIMAT PAS DAKWA NURUL IZZAH JADI 'MANGSA' ANWAR!!


Kenyataan Nurul Izzah yang mendakwa dirinya difitnah sepertimana yang berlaku pada Tun Mahathir mwmbuktikan bahawa beliau mengakui bapa beliau telah melakukan fitnah jahat terhadap mantan PM tersebut.

Nurul Izzah telah membuat 1 kenyataan yang mengejutkan tatkala totok2 Anwar mempertahankan segala tuduhan yang dilemparkan beliau thadap Tun M.

Malah beberapa ahli Muslimat PAS Pro Ulama' mendakwa Anwar telah menggunakan Puteri Sulungnya itu sebagai 'alat' untuk menyelamatkan dirinya sebagai agenda sulit kerjasama dgn Barat.

Fitnah? Semua didakwa fitnah. Tak ada yang betul, hanya yang baik sahaja milik mereka.

Tipu lagi. Tuhan Maha Kaya.


9 comments:

Anonymous said...

sendiri buka pekung di badan yg memang dh penuh kurap dan sopak....

Anonymous said...

jadi tun mahathir tu mmg di fitnah oleh bapak dia la. bagus2

Anonymous said...

hmm...sekilas ikan diair telah ku tahu jantan atau betina...NO COMMENT!

Anonymous said...

nurul izzah ni mulut busuk. xgosok gigi..

Semerah Cili! said...

Salam, tuan punya blog:>Muhammad Radhi bin Abdul Razak@ gelombang rakyat...mohon jasa baik letakkan link blog sy di blog tuan...saya juga telah berbuat demikian...nice to noE u!...: semerahcili.blogspot.com

Anonymous said...

Cuma nak minta semua org bersedia menghadapi kemungkinan. Negara kini aman damai sebab semua pihak boleh terima hakikat alam. Tapi sekiranya BN ditakdirkan lenyap lepas PRU13, kita bimbang ramai yg akan meroyan dan tidak dapat menerima hakikat, mereka akan kembali menjadi rakyat yg tidak kebal undang2 dan pemimpin yg terpaksa melepaskan jawatan dlm GLC dengan gaji puluhan ribu dan ada yg ratusan ribu mungkin boleh sasau sebab wang berkenaan la kerap digunakan untuk melayan kerenah kuncu2 rapat. Apabila tiada wang maka kuncu pasti entah kemana. Untuk mengelakkan perkara itu terjadi, maka rakan2 dalam BN dan org2 yg dimaksudkan tadi harap bersabar dan kita pasti PRU akan berlaku setiap 5 tahun. Kalau kita berkata benar dan ikhlas berkhidmat, maka kita akan tetap menjadi pilihan pengundi.

Anonymous said...

PAPA BOREK ANAK RINTIK. HE 3X

Anonymous said...

pulangkan semula duit rakyat yd berada kt negara yahudi. at least duit tu boleh bagi bonus kepada rakyat yg susah bukanya masok kantung fuckatan haramjadah

Belantan Batu said...

Bila dah terkantoi baru kata difitnah bapa sendiri... hmmm kalau tidak Uwang mu.. Uwang ku jua...

Powered by Blogger.