Oct 11, 2011

DEWAN PEMUDA PAS DESAK DEWAN PENYOKONG PAS DIBUBARKAN!!





Tindakan Dewan Himpunan Penyokong PAS yang menyatakan tidak bersetuju dengan perlaksanaan Hukum Hudud sebagai 1 tindakan yang bertentangan dengan dasar Parti. Ramai di kalangan mereka yang menganggap adalah 1 penghinaan buat PAS apabila ada di kalangan Pemimpin Parti yang tidak bersetuju ianya dilaksanakan. Oleh itu, ada yang berpandangan agar sayap parti yang dianggotai bukan Islam itu dibubarkan serta merta kerana menentang asas yang diperjuangkan parti sekian lama. Dewan Pemuda tidak mahu sayap parti ini memperngaruhi ahli2 PAS yang lain dengan mendakwa Hudud tidak releven dilaksanakan di Negara ini. Dewan Pemuda PAS dijangka bakal menyatakan pendirian bertulis mengenai kenyataan secara terbuka dari Pemimpin No. 1 Dewan Himpuknan Penyokong PAS. Selain Dewan Penyokong PAS, terdapat juga beberapa info yang mendakwa Pemimpin2 Puak PAS Pro Anwar aka Sekular turut bertindak 'play safe' dalam menjawab isu Hukum Islam.





4 comments:

Anonymous said...

nak bubar? hangat2 taik ayam je lah, akhirnye pasti akan mengangguk kepala pd sikafir sbb undi diorg lebih penting dari agama, betul x ? buktinya pun dah banyak berlaku.

Anonymous said...

dah lama aku kata...
PAS parti politik...
Umno parti politik...
ISLAM adalah ISLAM...
tapi pok nik tok se dgr semuo ni...

Pro Hudud For All said...

..Mengapa puak kafir ni dulu galak sangat jadi penyokong PAS ??? sebab sebelum ini PAS adalah penyokong DAP hingga sanggup gugurkan perjuangan Negara Islam/Hudud, kemudian ambil Negara Berkebajikan. Lagi pun di Kelantan puak kafir ini telah diberi taraf 'anak emas' oleh kerajaan Kelantan dgn berbagai kemudahan melebihi apa yg diberikan kpd orang Melayu. maka timbullah slogan...PAS FOR ALL.

Kini...PAS FOR ALL, HUDUD FOR ALL.

n9kini.net said...

Salam.
Mohon jasa baik tuan/puan untuk masukkan link website ini di blog tuan/puan.
Kerjasama dari pihak tuan/puan amat saya hargai.
Terima Kasih.

http://n9kini.net/

Powered by Blogger.