Oct 23, 2011

ANWAR UGUT HADI AWANG PECAT HASAN ALI!!


Tindakan beberapa Pemimpin PAS yang menghadiri Perhimpunan Sejuta Umat (HIMPUN) semalam mendapat reaksi Negatif dari puak2 PKR terutamanya dari pihak Anwar.

Anwar yang sebelum ini berjanji akan membongkar agenda jahat perhimpunan tersebut terkejut bukan sahaja dengan kehadiran Hasan Ali, malah beberapa Puak Pemuda PAS turut serta dalam HIMPUN.

Ini menyebabkan Anwar bakal mengadakan 1 mesyuarat tersembunyi mendesak dan menekan Hadi Awang agar memecat Hasan Ali yang dikatakan menjadi 'kepala' dalam menjayakan Pehimpunan ini.

Dikatakan beberapa Kumpulan Pemuda PAS dari seluruh Negara telah bersiap sedia untuk hadir dengan menempah beberapa buah bas akan tetapi dihalang di saat2 akhir kerana arahan pihak parti.

Anwar melihat usaha Hasan Ali ini dianggap melampaui batas dan mengganggu strategi dan perancangan beliau untuk menawan Malaysia dengan kaedah yang pada pandangan PAS Pro Ulama' mencabul maruah Parti.

Persoalannya, adakah Hadi Awang mampu bertahan bertindak sebagai jurucakap Pakatan kepada PAS Pro Ulama' yang dilihat semakin memberontak dengan tindak tanduk Puak Pro Sekular bersama2 Anwar?


6 comments:

cikgu rokiah said...

tahun 1998....kerana anwar lah hassan ali join politik...menentang gomen...dan keran anwar jugaklah..hassan ali akan support gomen.....mungkin...

cikgu rokiah said...

tahun 1998....kerana anwar lah hassan ali join politik...menentang gomen...dan keran anwar jugaklah..hassan ali akan support gomen.....mungkin...

Anonymous said...

Insyallah Hassan Ali akan mendapat Hidayah ka Jalan yang BENAR. Benih yang Baik akan TERSERLAH JUGA AKHIRNYA.

PEJUANG YANG KAKI KELENTONG AKAN BERAKHIR SEBAGAI PETUALANG AGAMA,BANGSA DAN NEGARA.

Anti Jumud said...

Adat kata, pimpinan tertinggi PAS yang ada sekarang tidak lagi disifatkan pejuang tulen Islam di Malaysia. PAS tidak lagi mujahaddah untuk takut kepada perintah Allah asalkan diberi kuasa.

tok hang said...

ngencing je la hang ni..

Nok said...

betul le kata rakyat..pas ni tak lebih dari parti barua DAP/PKR...skrg sudah terbukti bahawa talian hayat Pas hanya sampai PRU13 saja......tuhan pun tak tolong...niat kalau busuk memang tak mendapat barakah....kerana tuhan tahu apa yg tersurat tersirat sebenarnya paspispus ni.....tungguuuuu

Powered by Blogger.