Sep 6, 2011

UNSUR LUCAH.. FIZA ELITE PERAGA SKIRT PALING PENDEK DI MALAYSIA!!





Melayu CinDia sekali sekala tertarik membicarakan isu2 semasa terutamanya di dalam bidang Hiburan. Tatkala membelek blog2 Hiburan tanahair, secara tiba2 terlihat paparan gambar di atas. Seorang Pelakon yang dikenali ramai, Fiza Elite kelihatan mengayakan pakaian yang sangat berani. Jika lelaki memandang sekali imbas, jatuh iman. Jatuh serban Pak Aji. Skirt yang dipakai terlalu singkat sehinggakan menampakkan hampir keseluruhan peha bukan sahaja mengejutkan, malah mendapat kritikan beberapa masyarakat Malaysia apatah lagi dari pihak keluarga beliau sendiri. Fiza sepatutnya mengetahui gaya penampilan yang bersesuaian dengan adat2 ketimuran, apatah lagi pegangan Agama. Melayu CinDia juga bersependapat dengan peminat2 beliau. Bukan niat di hati hendak mencampuri urusan peribadi. Akan tetapi sekadar membantu rakan2 peminat menasihati beliau agar tidak lagi mengenakan pakaian yang terlalu menjolok mata sehingga menyebabkan orang sekeliling kurang selesa menghampiri beliau. Tak mengapa, Insyaallah.. Mana tahu? 1 hari nanti Fiza akan terus mengenakan pakaian Muslimah seperti Pelakon Irma, Wardina Safiyyah dan Aida Rahim? Mereka pun sebelum mengenakan pakaian Muslimat tidak kurang hebatnya berpakaian seksi. Sama2 lah kita berdoa. Harap Fiza Elite lebih berhati2 selepas ini dalam mengenakan gaya fesyen.






15 comments:

Brahim Nyior said...

foto lama ni, cukuplah tu.. remove je.. Dia pun ada ada anak..

Anonymous said...

Melayu memang gitu - sejak sekian lama dah ada PHd - perasaan hasad dengki. Benda yang tiada diadakan, benda yang dah dibuang jauh-jauh dikutip-kutip untuk dijadikan modal untuk meng'aibkan orang. Sudah-sudahla membuat fitnah.

Anonymous said...

dia sangat cantik. dari hujung rambut sampai hujung kski.

YB Raz said...

fiza elite berjubah lepas ni, masuk pas lepas tu kena hentam juga..hahaha lawak lawak.

Utusan Meloya said...

melayu meloya hahaha, mai baca utusan meloya.

Anonymous said...

Lagi seronok baca Huru Harakah.

Benci Artis Seksi said...

Apa nak pelik. Kenapa ini tidak dihebohkan sbg produk pemerintah kini? Artis skrg nak seksi ke, nk telanjang ke, nak hisap dadah ke bukan kena gam dah. Bebas.. Paling teruk media2 utama skrg giat memaparkan artis2 yg berpakaian tak senonoh samada luar negeri atau dlm negeri. Kt TV dan paper, setiap hari tanpa kira masa msti ada adegan /gambar 18SX (ada lagi ke peraturan 18SX ni??) Selagi ini tak diperbaiki, jgn hrp masalah sosial remaja akan kurang, malah lebih teruk. Ni ke kata ISLAM CIPTAAN UMNO? Puih!!

13KFC said...

ingat umno ingat sex..sempoiii

Anonymous said...

kalau perhatikan betul2, saya rasa dia pakai tights, warna tak begitu clear, maybe peach or pink tights. Kalaupon masih tak menutup aurat, tapi sekurang2nya dia tak 'bogelkan' peha dia. Check betul2, jangan berprasangka burok kalau tak pasti...

abah khalisha said...

Adehhh..tutup mata sebelah
Abah ditahan Polis

scarface said...

abaikan benda yang melalaikan...

Anonymous said...

laaaaa......islam ciptaan UMNO...kira ok la dari islam ciptaan Pakatan Rosak.....menghalalkan jual arak..halal zina...halal TARJUB....halal kafirkan org lain...mcm2 laaaaa...hahahaaa....suruh anuwar pakai cawat besi la woiii wahai barua2 pakatan rosak....

Anonymous said...

si fiza pakai mini skirt pon 'konspirasi UMNO'. apa kaitan pun tak tau hik hik.

cuba ler buat sesuatu yang baik dan menguntungkan daripada asyik salahkan UMNO.

**manusia pikir guna otak...binatang pikir pakai bontot ada bau burit skit2 hihi

Aisyah Adriana said...

barang siapa yg menyebarkan gambar yg x tutup aurat pon dosa jgk..same je...baik delete gmbar ni drpd tontonan ramai..xbek aibkan org

Aisyah Adriana said...

barang siapa yg menyebarkan gambar yg x tutup aurat pon dosa jgk..same je...baik delete gmbar ni drpd tontonan ramai..xbek aibkan org

Powered by Blogger.