Sep 29, 2011

MESYUARAT HUDUD.. NASRUDIN TANTAWI HENTAK MEJA DEPAN ANWAR!!?

MESYUARAT Khas Pakatan berkenaan Dasar Hukum Hudud dilihat panas kerana ianya melibatkan beberapa tycho2 PAS terutamanya dari kalangan Pemuda yang diwakili Ketua Dewan Pemudanya iaitu Nasrudin Hassan. Dikatakan Nasrudin bertegang leher seketika membicarakan soal Hukum Hudud dan bertekak dengan Anwar yang mendesak Nasruddin berhenti dari berbicara soal ini dengan nada keras. Apa yang mengecewakan, Hadi Awang langsung tidak berperanan dalam soal ini dan diam membisu tidak berbicara. Hanya mengangguk dan bersetuju. Apa peranan orang tua ini dalam mempertahankan Dasar PAS? Akhirnya? Ditujukan pula pada UMNO. Apa salah UMNO pula? Perbincangan utama mengenai dasar dan prinsip Parti mereka? Inilah dia lakonan yang berakhir dengan tragis buat PAS? Namun adegan yang terpaksa ditapis, peluk memeluk Hadi Awang dan Lim Kit Siang. Agedan lucah kata Anwar.

7 comments:

Abu Nawas said...

..kalau benar bagai dikata maka memanglah PAS telah jadi parti MUNAFIK. Cakap tak serupa bikin. Depan orang Islam cakap lain, depan bukan Islam cakap lain.

Anonymous said...

Sayo tok sebut pon pasal hudud.
tu semuo putar belik media umno

celako celako celako

Anonymous said...

Jom kita ramai-ramai buang PAS dan pakatan PR kedalam longkang bersama-sama BUKU JINGGA mereka kerana tolak HUKUM HUDUD... PAS langsug tak dapat mempertahankan hukum Allah hanya kerana politik. PAS anggap politik lebih penting dari Allah dan Islam... Kalau benar mereka diatas jalan Allah dan Islam mereka sepatutnya keluar dari pakatan PR..

PAS penipu... PAS pembohong.. PAS syaitan... PAS=Parti Ajaran Syaitan yang hanya memesongkan ajaran Islam untuk politik... Kami TAK NAK PAS... Kami TAK NAK NIK AZIZ LAGI... Boooooooooooooooooooooooooo.....

gome said...

alah...setakat hentak2 meja wat pe???...buat sakit & kebas tangan je.....Islam pas dah jadi ubat kebas!!!takebeer!!!!

tungkaran hati.blogspot said...

Isu Hudud: Akhirnya kebenaran terpancar jua...!
Perjuangan PAS sememangnya tersasar jauh!
Keberanian PAS hancur dalam PR terutamanya bila berhadapan dengan DAP! Segala keputusan mesyuarah dalam PR mestilah mengikut kehendak DAP!
Mana wajah kepimpinan PAS? sedangkan penyokong dan pengundi PAS mahukan PAS yang gagah dan berani dan bukannya sebagai pengecut dalam gabungan PR.
Berjuanglah kerana Islam dan negaramu bukannya setakat slogan menawan Putrajaya sahaja...!

Anonymous said...

kerana mulut jahat pemimpin pas mcm hadis dan aziz makan badan parti pas dah mereput sekarang...........hadi dah jd pondan, aziz dah nyanyok tahap tertinggi

Anonymous said...

ni blog fitnah..siapa yang percaya makan ada saham dalam FITNAH..elakkan berbicara tanpa fitnah

Powered by Blogger.