Sep 16, 2011

MAT SABU DESAK NAJIB TARIK BALIK.. KEKALKAN AKTA ISA!!

Ingatkan Pembangkang suka Najib umum Akta ISA dimansuhkan. Tapi sebaliknya berlaku. Patutnya jumpalah Najib ucap terima kasih kerana melaksanakan tuntutan yang kamu 'perjuangkan' sekian lama. Dari zaman Tun Hussein Onn menyalak pembangkang suruh ISA dimansuhkan. Sekarang bila sudah mansuh, apa lagi? Gerakan Mansuhkan ISA tu, mansuhkanlah terus. Tak nak. Ada beberapa Pemimpin PAS kata ISA ini tak sewajarnya dimansuhkan oleh Najib. Kerana aura Pembangkang akan hilang. Kalau ikhlas nak berjuang untuk rakyat, takkan fikir macam tu. Sepatutnya tumpang gembira. Nampak sangat Pembangkang sebenarnya takkan mansuhkan ISA sebenarnya. Ianya senjata untuk Pilihanraya semata2. Mat Sabu siap kata suruh kekalkan ISA sehingga PAS bina Kerajaan. Kalau macam tu, Mat Sabulah orang pertama patut dihumban ke dalam ISA. Kelirukan rakyat dengan Sejarah Negara yang merupakan harta paling berharga, maruah Negara. Begitu mudah kamu mengubah Sejarah tersebut secara terbuka tanpa merujuk pada pandangan tokoh2 Sejarawan yang bertauliah dan diikhtiraf. Aku cabar kau Pak Mat. Bawa ke muka pengadilan. Kau jangan ingat kau terselamat apabila ISA tiada. ISA bukan dimansuhkan serta merta. Akan tetapi diganti dengan 2 Akta untuk orang2 seperti kamu. . Kau bawa fahaman sesat kau itu ke Mahkamah. Kalau benda baik bagi pandangan korang sepatutnya bersyukur, ucap terima kasih. Ini maki hamun lagi. Eh, Pembangkang perintah Malaysia belum tentu ISA ini akan dimansuhkan lagi tau. Siapa hati busuk Anwar? Anwar taknak bersuara. Tengah meraung teringatkan impian merampas Kerajaan Pusat gagal. Impian nak jadi PM 16 September 2008 hanya tinggal angan2 kosong. Nak ketenangan.5 comments:

putrarahman said...

Aku dah agak PR akan meroyan bila ISA dihapuskan kerana mereka kena cari modal lain pulak untuk fitnah kerajaan BN zalim.

Anonymous said...

“ISA” lambang penindasan dan kediktatoran UMNO/BN terhadap pejuang2 rakyat dan aktivis2 Islam!

Mansuh ISA- Penderitaan ribuan mangsa2 ISA atas kepentingan politik UMNO/BN sebelum ini terasa sedikit terubat ................

tapi perjuangan hak rakyat belum berakhir....... selagi 'dajjal' anti-Islamis UMNO tidak dikuburkan..........

Anonymous said...

PAS Komunis dan Mat Sabu.Com ini jenis hipokrit. Mereka tak reti berterima kasih pada kerajaan.Hipokrit itu angkuh dan angkuh itu sifat iblis. Layaklah mereka berkawan dengan Iblis sepertimana kehendak Wali Selipar mereka. Moga dosa mereka diampunkan Allah.

Anonymous said...

illustrations or photos of [url=http://www.simplyhealtharticles.com/Art/151497/4/New-York-poetry-festival-assessment-If-it-were-me,-I-would-have-had-a-homeless-person-strip-nude.html] nude photos[/url] celebrity naked .

Anonymous said...

snap shots of [url=http://www.yesfreearticles.com/arts-and-entertainment/best-actresses-who-have-presented-nude/] naked pics[/url] Nude pic .

Powered by Blogger.