Sep 7, 2011

DATUK AZEEZ.. PE NIE DATUK..!!? JGN. RASUAH DATUK!!










KLIK DI SINI.. PORTAL INI LEBIH LAYAK MENGUPAS ISU SEPERTI DI ATAS.





10 comments:

Anonymous said...

bangganya aku ahli umno yg akan mati syahid rupanya..allah hanya pilih ahli umno saja sebagai ahli syurga..amin

Anonymous said...

Amin! Semoga apa yang kita lakukan diredai Allah swt.

Anonymous said...

hnya org umno aje yg buat misi kemanusiaan, dah berapa misi yg dijalankan ... mana pergi nya org PAS, DAP, PKR, org2 Pakatan Rakayat... tak dengar cerita pn terjerit2 je lebih habuk pn tak da

Anonymous said...

Ye lah, bangganya aku jadi ahli UMNO. Masuk syurga wooiiit! Lain kali nak masuk syurga, buat benda baik kena promosi besar2an lah PAS bodo!

Anonymous said...

Org Pas.. janganlah risau.. nik ajis dah bg syurga kt hang.. x caya tanya kt hadi awang yg bg gelaran syahid kt Ibrahim Libya tu, ala, yg siram minyak attar ari2 kt kubur si ibrahim libya tu la. Dulu aku mati2 percaya mamat tu syahid, mmg wangi kubur mamat sekor tu.

sbb tu khalid gereja cuma bergambar je kt Palestin, xde buat mcm yg dibuat oleh org2 umno yg berhempas pulas kt somalia tu..

apa de hal.. dah konfem ahli syurga kan.. wtpe bersusah payah mcm org umno bodoh tu.

umno2 bodoh tu keje kuat kt somalia pun lom tentu masuk syurga. Sbb N.ajis x kan bg syurga kt depa.

N.ajis, gua tabik spring la kt wali selipar ni, dia ada lesen bg syurga kt sesape yg dia nak. kedudukan dia lebih tinggi drp Nabi Muhammad yg sekadar leh bg syafaat je.

Hashim said...

UNTUK MEREKA YANG BEBAL (BHG 1)

British telah berjaya dihambat keluar dari Tanah Melayu kerana anak semua bangsa telah bangun mengangkat senjata melawan mereka. Perjuangan angkat senjata ini adalah fakta sejarah. Fakta yang selama ini telah cuba ditenggelamkan oleh UMNO. Niat busuk menenggelamkan fakta ini bertujuan untuk menipu orang ramai agar percaya bahawa gerombolan UMNO sahaja yang berhak menjadi 'raja’ memerintah Tanah Melayu/Malaysia sampai hari kiamat.

Semenjak tahun 1958 UMNO telah ke hulu ke hilir menjajakan ikan busuk – Merdeka dicapai tanpa tumpah darah. Setiap bulan Ogos UMNO jadi mamai dengan kesah-kesah dongeng tentang bagaimana mereka menentang gerila Pembebasan Rakyat Malaya yang dipimpin oleh Parti Komunis Malaya (PKM). UMNO agak bebal kerana kesah kesah dongeng ini membuktikan bahawa mereka - dalam Bahasa Inggerisnya menjadi British’s running dog atau anjing suruhan British. Rakyat Tanah Melayu bangun menentang British tetapi UMNO menentang orang yang menentang British. Jelas ini perbuatan dan kerja barua British.


Masih tak faham..baca seterusnya klik sini

Anonymous said...

waa..sume umno buat jadi barua british la..anjing suruhan british la..ape yg pas buat ek??apa peranan pas?tok aku cite lain lak??ni fakta ke auta ni org pas???

Anonymous said...

hai orang bulan, berhentilah memutar belit kan agama allah yang satu itu bagi kepentingan peribadi... ana sudah muak... malu, segan dengan sandiwara yang ditonton saban hari...

Ana mau bagi tau semua...itu orang orang bulan...yang tak nampak- nampak.. oh ya, bulan mana ada cahaya kan, dok pinjam dari matahari je

Orang Ca Ya Nun Aliff, tak malu bila orang politik mereka dirakam berkhalwat, pada mereka itu personal issue. mereka tak malu untuk menipu atau menikam dari blakang... nak tau kenapa diorang tak malu?? sebab diorang tak da agama... dok sembah tokong - sembah nenek moyang minta nenek moyang tolong, do bubuh colok sini sana... dok bagi jin jin makan...itulah ugama mereka... tak ada dosa, tak ada pahala, worst comes to worst for them kalau buat tak elok, dilahirkan lagi sebagai sesuatu yang kurang tarafnya...

Nak tau apa yang membuat mereka tak tau nak letak muka kat mana???? ha... bukan sebab diorang buat salah.. . pertama kalinya saya tengok seorang cina yang sungguh bongkak..malu dengan kaumnya (bukan dirinya)...bila buat pertama kali ada dua kelompok/faction politik berebut kerusi dalam MCA pada tahun tahun yang terdahulu..

OOOoooh, mana nak letak muka, orang diorang pun berpecah belah...tak pernah terjadi sejarah ...

Yang kita tak sedar, hari hari dok buat, adakah ego, nafsu dan kebendaan dunia ini mengatasi tanggungjawab kita kepada generasi pribumi yang muda dan yang akan datang... percayalah, kaum Ca Ya Nun Aliff tu hanya ketawa di belakang menepuk tangan.. ha ha ha ha ha - orang melayu bodoh

Nak tau bagaimana saya tau.. saya berkerja dengan orang cina.. percayalah, mereka hanya akan gembira jika kita hidup cara mereka, junjung value mereka, dan tunduk kepada mereka... saya di pejabat pun di panggil bos kerana keluar untuk ke surau bersolat.. (saya solat di tepi meja saya).. bayangkan lah jika kita tersilap langkah, apa akan jadi pada masa hadapan orang orang islam di malaysia... musuh kita ramai, bukan ca ya nun aliff saja...

Anonymous said...

Syahidkah jika berjuang atas dasar assobiyyah sekular dan ingin tunjuk kehebatan ampu ketua2 UMNO yang korup?

Anonymous said...

Renungkanlah Hadith di bawah:


"Bukanlah dari kalangan kita orang yang menyeru ke arah assobiyyah, bukan dari kalangan kita orang yang berperang di atas dasar assobiyyah, bukan dari kalangan kita orang yang mati di atas dasar-dasar assobiyyah"

(Riwayat Imam Muslim)

Powered by Blogger.