Sep 22, 2011

DAP SELESA MENANTI KUASA.. PAS CAMPAK PERUNDANGAN ISLAM KE LONGKANG!!

Fikir sejenak tindakan Mat Sabu yang sanggup bermati2 an mempertahankan perjuangan Mat Indera yang jelas di dalam Sejarah pernah bekerjasama dengan Komunis. Apa istimewanya perjuangan Mat Indera di dalam PAS? Kenapa Mat Sabu tidak memilih untuk mengangkat darjat perjuangan Burhanuddin Al Helmi yang sememangnya Pemimpin Pertama yang memimpin PAS? Kenapa Mat Indera? Dan kita tidak sedar, DAP langsung tidak bersuara. Malah adik angkat beliau, Lim Guan Eng turut diam membisu. Kenapa? Kerana mereka tidak perlu bersuara. Mereka hanya mengarahkan Mat Sabu dan beberapa Pemimpin PAS melancarkan Gerakan Pengikhtirafan Pemimpin2 yang pernah bertindak mengkhianat Negara kerana bekerjasama dengan Komunis. Mat Indera sasaran pertama kerana dia berbangsa Melayu. Selepas ini? Akan secara halus mendesak Chin Peng dibenarkan pulang ke tanah air. Inikah perjuangan sebenar PAS yang dibawa Timbalan Presiden PAS ini? Adalah lebih bermaruah jika mempertahankan Hudud yang dibawa PAS daripada mempertahankan individu dan menyesatkan fakta Sejarah Negara. Mana Ulama'2 PAS? Di mana peranan anda? Diam dan terus diam membisu dok sibuk mengumpul bekalan akhirat masing2. Mana tanggungjawab yang kamu ba'iah kepada parti untuk pelihara dan memperjuangkan Sistem Perundangan Islam. Tok sah cakap Hudud lah nanti DAP marah. Mat Indera ini perjuangan apa? Dok sibuk mempertahankan individu yang bukan sahaja tidak pernah berjuang memertabatkan Perjuangan Parti, malah membantah agenda parti anda sendiri. Walhal banyak strategi dan agenda perjuangan anda yang dibawa sejak parti ini ditubuhkan masih tertangguh walaupun telah memegang kuasa beberapa Negeri. Nak hina UMNO suka hati kamulah. Tapi ini soal parti kamu. Kamu juga kata UMNO tidak akan laksana dasar perundangan Islam. Jadi? Laksanakanlah. Perjuangkanlah habis2 an di Negeri2 yang kamu perintah. Itu sasaran utama PAS. Dan sepatutnya ianya lebih mudah dilaksanakan kerana musuh kamu UMNO dok kamu hina caci baling taik kata Anti Perundangan Islam. Bukan dok merepek mengangkat dan menjulang pemimpin yang tak pernah ambil tahu tentang perjuangan parti kamu. Burhanuddin Helmi terus tenggelam jua. Aku cabar Ulama' PAS. Jika benarlah ini bukan perjuangan PAS, mereka mesti bersuara menghentikan semua propaganda politik jijik ini. Kerana matlamat asal perjuangan parti kamu jauh dicampak ke longkang. Perjuangan apa yang dicampak itu? FIKIR!! Melayu CinDia menyeru pembaca KLIK DI SINI untuk Sertai Laman Facebook Page "DESAK PAS PRO ULAMA' KELUAR PARTI."

3 comments:

Anonymous said...

Elok ditukarkan tema PAS dari Negara kebajikan kepada Negara Komunis pula.
Tok Garu boleh jadi Presiden. Amacam?

Anonymous said...

Ha..ha..ha, N.ajis dah sebut semula Hukum Hudud untuk dijaja sebelum pilihanraya ummum (PR 13). Nak tagi undi Melayu lah tu... N.ajis bukan tak tahu betapa ramainya melayu yang tolah PAS lepas PAS berzina dengan DAP kerana pernikahan yang tidak sah ikut syarie. Lepas PRU ke 13 ni N.ajis akan simpan balik Hukum Hudud dalam poket dia. Ha..ha..ha tertipu lagi ke saudara seagamaku dengan mainan politik parti Munafik ini.... Moga pempin dan ahli mereka serta penyokong sekian yang tinggal sedikit lagi tu diampunkan Allah.

Anonymous said...

Ha..ha..ha, N.ajis dah sebut semula Hukum Hudud untuk dijaja sebelum pilihanraya umum (PR 13). Nak tagih undi Melayu lah tu... N.ajis bukan tak tahu betapa ramainya melayu yang tolah PAS lepas PAS berzina dengan DAP. Pernikahan PAS-DAP tidak sah ikut syarie. Percayalah lepas PRU ke13 nanti N.ajis akan simpan semula Hukum Hudud dalam poket dia.... hanya dikelaurkan balik bila keadaan meruncing. Ha..ha..ha tertipu lagi saudara seagamaku dengan mainan politik parti Munafik ini.... Moga pemimpin dan ahli mereka serta penyokong yang tinggal sedikit lagi tu diampunkan Allah.

Powered by Blogger.