Aug 10, 2011

ULAMA' DUNIA BONGKAR PKR SEBAR PENGARUH DAJAL!!?





Alangkah mulianya hati orang2 UMNO apabila menasihatkan blogger2 Pro Kerajaan agar tidak menghina parti lawan di bulan Ramadhan, walaupun di pihak Pembangkang tidak putus2 meneruskan agenda jahat mereka menumbangkan Kerajaan Pusat waimah di bulan Puasa sekalipun. Jika benar Pemimpin2 UMNO menganggap parti ini merupakan sebahagian dari keluarga mereka, maka wajib mempertahankan maruah dan membuka kepincangan jahat yang bakal memusnahkan perjuangan Negara. Tembakan mereka tentang UMNO adalah Rasuah dan Korupsi. Akibat sikap beberapa Pemimpin UMNO yang berdiam diri dan menganggap UMNO masih selesa, PKR mengambil kesempatan melampau melabelkan Rasuah dan Korupsi terhadap parti ini sebagai kubu kuat menutup penyelewengan dalaman Parti mereka sendiri. Sampai bila kita hendak membiarkan juak2 gila ini terus menerus memberi gelaran2 umpama ludah syaitan kepada UMNO? Fikirkanlah. Melayu CinDia ingin berkongsi 1 pendedahan sebuah blog yang mempamerkan sumber yang menjadi bukti maksud tersirat di sebalik nama singkatan PKR. Agak mengejutkan bagi kita yang tidak pernah terfikir akan kebenaran ini. Jika sebelum ini, logo PKR dibongkar mempunyai perkaitan dengan puak yang bakal menjulang Dajal memerintah Dunia, kini kita baca dan fahami maksud tersirat di sebalik singkatan PKR. Melayu CinDia rasa lebih layak anda melihat sendiri hasil kajian yang dipaparkan di blog ini. Sila KLIK DI SINI!!





10 comments:

Anonymous said...

UMNO SEKARANG UPAH UPCO, SAPA AHLI LEMBAGA PENGARAH UPCO, APA PERANAN UPCO. NEGARA MANA YG BERGANTUNG PADA UPCO. SEMUANYA 100% YAHUDI. MAKA BERLINDUNGLAH KITA BAWAH KETIAK YAHUDI.
SAPA YG JEMPUT APCO...UMNO JUGAK.

Anonymous said...

ni mmg blog umno lah ni

Anonymous said...

kome semua kata upco adalah tajaan umno.. kalau kata si anwar tu talibarut yahudi kome temtu x percaya nyerkan...

Anonymous said...

hati org2 umno mulia? nak tergelak sakan rasenye. bukan setakat rasuah aje duit masjid, duit zakat, duit anak2 yatim pun mereka kebas. apa tah lagi tanah yg diwakafkan pun sanggup difaraidkan sesama mereka.

Anonymous said...

Tu blum tanah orang asli kat lojing pun UMNO yang kebas, Pork Nick yang suruh kan.. kan.. kan...

Anonymous said...

ANAK MAT SABON
Memang la UMNo nie dahsyat sangat nooo...punya la nak merosakan dan menjahanamkan orang melayu , sampai gereja nak muratdkan orang2 melayu beragama islam pon UMNO sokong , tu belom lagi yang Brother Anwar Bin Ibrahim (B.A.B.I) nyer kisah, di beritakan sampai kote orang tu pon UMNO ada remote control..bley kasik naik turun mengukut arahan UMNO...dahsyat..dahsyat..

Anonymous said...

ANAK MAT SABON, memang teruk UMNO ni gak sampai MAT SABON nak bonceng motor pun dilanggar oleh land rover... eh bukan, dilanggar pajero... eh bukan2, di langgar divider pulak...

Anonymous said...

Inilah masalah UMNO... ISAkan orang lain, tubuh pemulihan akidah untuk orang lain eg. arqam, pas, wahabi... tapi UMNO lupa dirinya lebih DAJJAL dari yang dituduh dajjal tu..... UMNO lebih khianat terhadap bangsa sendiri.. aibkan & inakan individu yang tidak sebulu dengan pemimpin TUAN BESAR mereka... UMNO ni semacam sifat Azazil @ ibllis dalam syurga dulu ... takabbur kehebatan diri.. hingga dia kufur kepada Allah!

Anonymous said...

UMNO semacam sifat Azazil???? Mane punye statement dia ni angkut ntah... main hentam je. Kalau UMNO tu dah jadi Azazil, jgn katakan hamPAS, Islam pun UMNO takkan bagi bertapak kat Malaysia ni la.... bahalol!!!!

Anonymous said...

apa lah korg ni.. jap kata umno rasuah, jap kata pkr rasuah... apa2 pun semua parti sama je... 2x5.. apa kata korg wat parti sendiri.. jdi presiden ke, naib presiden.. senang hati korg, pas tu korg buat cadangan camna hapuskan rasuah ni... bukan senang nak handle isu besar camni... fikir2 kan lah....

Powered by Blogger.