Aug 23, 2011

SAKSI BARU.. KEMALUAN ANWAR BENGKOK BUKTI UNSUR MELIWAT!!

Mungkin ramai yang tidak mengetahui terdapat beberapa ciri2 penting yang mesti diketahui bagi individu yang disyaki melakukan aksi liwat. Saksi2 yang dikemukakan terutamanya saksi pembela bakal tergamam setelah mengetahui bahawa Anwar mempunyai 1 bukti jelas yang menggambarkan beliau seorang suka melakukan aksi liwat. Kemaluan Anwar yang dikatakan bengkok merupakan salah 1 ciri2 seorang peliwat. Alignment kemaluan lelaki bengkok disebabkan mereka gemar melakukan seks luar tabii (bahagian dubur). Ini dperjelaskan oleh beberapa doktor di beberapa hospital swasta. Anwar sendiri tahu akan perkara ini. Persoalannya, siapa yang boleh mengesahkan kemaluan Anwar seperti yang di dakwa di atas? Video Seks yang disebarkan? Atau pihak polis yang pernah menjaga Anwar di Penjara Sungai Buloh? Maaf. Ini bukan cerita lucah. Ini cerita perilaku Anwar yang sedang didakwa di Mahkamah, Mungkin Dr. Osman yang merupakan saksi bersekongkol dengan Anwar akan terpinga2 jika ditanya soalan sedemikian.
7 comments:

Afif Farhi said...

Siapalah nak pergi belek anu anuwar nak check bengkok ke tidak? Hehehe... Geli teman...

Anonymous said...

Afif..hehehe.. payah check derr...tgk kat video Nuar 'membaham' Chinadoll pun leh tau..hahaha..

Nak lagi persis, tepat dan jitu bengkok arah mana serta saiz sebenar tanya Kak Wan...hahahha..mesti dia tau punyer walaupun dah lama x dapat..kuikuikui....

izad12 said...

sape2 yang ingat kes liwat 1 tentu tau polis dah ukur dan ada maklumat tentang alat sulit anwar.bukan saya yang cakap tapi anwar sendiri yang mengatakan polis mengukur dan mengkaji alat sulitnya.

Anonymous said...

Subhanallah...tak puas2 lagi memfitnah..mencerca..memaki..apa yang kamu dapat melainkan kumpul dosa2..fitnah anwar semua rekaan yang tak masuk akal langsung..kalau hati sudah hitam cam batu..bertaubat lah..minta ampun dan maaf dari dsai sebelum terlambat..

bobkaok said...

Saya difahamkan satu lagi ciri-ciri kemaluan peliwat ialah terdapat bentuk cincin pada kemaluannya. Masalahnya lagi susah nak confirm.

Anonymous said...

Konek bengkok dikatakan satu dari ciri-ciri seorang peliwat? nonsence!! anda yang menyatakan demekian barangkali anda sendiri seorang pelaku kerja-kerja terkutuk ini. Ada-ada saja nak jadi pakar konek atau bengkoknya konek anda boleh jolok ke dubur sendiri kut? Fikir dulu sebelum nak komen. Selama ini apa yang kita lihat ialah ialah kemelut politik dari manusia-manusia terkutuk yang sedang menanti balasan dari laknat allah! Mahkamah bagaikan pentas memperterjemahkan kerja-kerja komplot mereka. Yang penting dapat aibkan seseorang! Gulungan pura-pura ini jelas bersikap munafik dalam kepimpinan jahiliyah! Masyak allah!!

Anonymous said...

Untuk kaki kaki fitnah

Cubalah halusi Firman-Firman Allah dan hadith-hadith di bawah ini mengenai dosa memfitnah orang. Semoga mendapat pengajaran:-

Mengumpat
Al-Humazah : 1
"Celakalah mereka yang mengumpat dan memfitnah"

Fitnah
An-Nur : 19
"Orang yang ingin agar (berita) perbuatan yang keji itu tersiar dikalangan orang-orang beriman, bagi mereka azab yang pedih di dunia dan akhirat. Allah mengetahuinya, sedang kamu tidak mengetahui."

Fitnah
Al-Isra'a : 36
"Dan janganlah kamu mengikuti apa yang kamu tidak mempunyai pengetahuan tentangnya. Sesungguhnya pendengaran, penglihatan dan hati, semuanya itu akan diminta bertanggung jawabnya tentangnya."

Al-Buruj : 10
Orang yang memfitnah orang mukmim, kemudian tidak bertaubat, bagi mereka azab jahanam dan neraka yang membakar.

Powered by Blogger.