Aug 18, 2011

PENYOKONG PAS.. 'KHALID SAMAD TU PERANGAI PUN DA MCM. ORG. MURTAD.'
Melayu CinDia nak tanya, mana Ulama' PAS. Ni dengar sini. Apa kepentingan yang parti yang kamu dewa2 kan selama ini jika meletakkan spesies manusia seperti Khalid Samad ni.

Tidakkah Tuan Guru2 sekalian tidak nampak apa yang dilakukan dan cuba dilaksanakan Khalid Samad ini bukan sahaja berkepentingan politik peribadi semata2, akant tetapi menafikan Hukum Islam yang kamu dok berjuanglah sangat 1 ketika dahulu.

Mana aura Jihad menentang unsur2 yang membawa Murtad 1 ketika dahulu. Siap mati syahid lagi. Mana? Jikalau hendak berpolitik sekalipun, janganlah disongsangkan Hukum Agama yang kamu jadikan senjata paling berbisa bagi mendapatkan sokongan semata2. Gambar Wanita seperti di atas. Dia Melayu. Dia Islam dulu. Jangan pura2 menafikan peranan JAIS yang jauh lebih meluas dalam mengharungi pengalaman2 jenayah aqidah Islam sebegini. Kalau tak percayakan JAIS, nak rujuk pada siapa? Teresa Kok? Sudah lah PAS. Buang ego yang benak dalam jiwa kamu tu. Khalid Samad perangai dah macam orang murtad. Nak menyesatkan lagi fakta yang jelas di depan mata. Dialihkan pula isu blogger Papa Gomo ni. Bukan isu Papa Gomo sekarang ni yang kita bincangkan. Dia nak fitnah ke, betul ke, nak mati ke, apa yang lebih jelas di depan mata benda yang kamu cuba pertahankan. Sedarkah Khalid Samad siapa yang kamu cuba pertahankan? 12 orang Islam yang telah Murtad ni?

Gereja Haram tanpa permit yang bakal menjadi Pusat Memurtadkan Umat Islam di Selangor? Oh Islam itu bijak. Itu tak serang orang. Kenapa tak cakap terus ISLAM ITU LEMBUT. Dipijak pun tak apa asalkan persepsi terus dibuang. Jangan bodohkan aqidah Umat Islam di Malaysia lah Khalid. Kenapa Rasulullah berperang?

Bukan kerana hobi Baginda suka berperang. Kerana mempertahankan Islam. Cuma bezanya sekarang perang yang kita sedang berhadapan adalah perang psychology. Perang Minda. Perang Persepsi. Perang Akidah.

Jadi apa motif kamu bersekongkol membantu puak2 ini merosakkan minda Umat Islam. Gambar di atas jelas membuktikan wanita ini Muslim 1 ketika dahulu. Kini dikatakan 90% bukti mengesahkan bahawa beliau kini berstatus Agama Kristian. Ini yang kita bicarakan sekarang.

Yang dok sibuk nak pertahankan puak2 Kristian ini buat apa? Tengoklah nanti. Bila disahkan 12 orang Melayu ini telah memeluk Agama Kristian, Khalid Samad akan mempolitikkan isu tersebut. Tapi PAS ni bodoh sebenarnya. Terutamanya Din Pudu. Kamu yang mewakili PAS dok sibuk risau tentang masalah pengundi2 di Selangor ni apsal?

Kamu tahu jika Hasan Ali terus dicantas oleh Khalid Samad, PAS mati umpama ditikam Pedang Abu Lahab. Tak wujud dah di Selangor. Tak payah lah dok risau isu warganegara ni. Tak ada gunanya IC itu sah akan tetapi tertera nama Melayu berstatus Agama Kristian.

Biarlah IC palsu sekalipun, asalkan nama dan Agamanya kekal Islam. Yang lain kita cuba selesaikan. Ini isu Murtad. Kamu pemimpin PAS patutnya tampil memperbetulkan akidah2 mereka. Ini tak? Salahkan BN. BN lah punca akidah mereka songsang. Itu jelah.

Dulu tak pegang Kerajaan salah BN. Sudah dapat Kerajaan pun salah BN. Setiap yang salah adalah BN. Siapa yang buat itu belakang kira.

Kalau Nik Aziz punya salah sekalipun berpunca dari BN. Ini perang politik apa ni? Tak pa. Sekarang tak kantoi. Buatlah.. Buat. Sebab bak kata Anwar Aljuburi, Rakyat TAK Bodoh. Kamu puak2

Pembangkang yang bodoh. Sekarang ada yang bodoh ikut kamu. Manusia bila bodoh belajar.. Belajar dari pengalaman.

2 comments:

Anonymous said...

kalau dulu mati sahid untuk agama sekarang ada yang sanggup mati katak untuk Kepala Singa. Nak kata apa lagi kalau itu yang telah juak-juak ni pilih.

Anonymous said...

[url=http://www.canadagoosejackorbilligt.com]canada goose jacka[/url]
Det är utan tvekan ingen bör lämna hem tjäna miljoner, eftersom distinkta möjlighet knackar rätt varje din primära bur dörren, och liksom väntar alla varmt mottagande som du tjänar deras väg Om du vill större vinster.
,[url=http://www.canadagoosejackorbilligt.com]canada goose jacka[/url]
 Really som omfattar 1 stor sällskaplig test, Vem är faktiskt trycka begränsningar, som utgör den typ av principer som bara om alla conitinues längs inte tala inrätta allmänt algoritmer och variabler oväntade igår.
http://www.canadagooseistockholm.com
 Alla våra auditiva dyslektiker kan höra bokstaven annat ord rörig som, och som en konsekvens kanske inte att hjälpa dig att upprepa något idén de kommer Du kan bara hörde stund sedan. De flesta konsumenter förknippar dyslexi som läsa igenom svårigheter.

Powered by Blogger.