Aug 12, 2011

PEGUAMBELA ANWAR TANYA HUBUNGAN ROSMAH DGN. SAIFUL!!?





Pelan Anwar Al Juburi gagal. Ingatkan Najib dan Rosmah akan menolak mentah2 penerimaan sebagai saksi di mahkamah. Akhirnya mereka hadir dengan tenang menjawab soalan yang berkaitan. Saiful Bukhari semasa masih 'bekerja' dengan Anwar telah menemui pegawai kanan Najib bagi merayu biasiswa untuk pengajian beliau di Uniten. Anwar yang telah bersedia dengan skrip lakonan seterusnya terpaksa meminta skrip baru diberikan kepada beliau setelah tindakan Najib dilihat beliau agak berani dan di luar jangkauan beliau. Anwar juga diasak wartawan2 Luar Negara kerana beliau pernah mendakwa Perdana Menteri itu tidak akan sama sekali berani tampil memberikan sebarang keterangan mengenai Kes Liwat beliau. Wan Azizah dikatakan tersenyum menarik nafas lega kerana boleh 'berehat' sebentar untuk memegang watak simpati dan boleh lebih menumpukan hal ehwal anak2 dan cucu. Anwar yang tidak berpuas hati sekali lagi memaki hamun peguamnya yang dianggap sebagai dalang kegagalan perancangan asal. Inilah akibatnya apabila cuba mengheret Pemimpin Negara yang tidak tahu hujung pangkalnya. Sengaja mahu memalukan sekali musuh ketat Anwar sekali akibat daripada perlakuan moral songsang sendiri. BRAVO buat Najib dan Rosmah.



5 comments:

Anonymous said...

Ada berani ka panggil 5 orang yang dah mengofferkan diri untuk ditemubual??
Hahahaha!!! mati hidup balik pun telo dia tetap kecut...
Podahhh...!! la al-juburi, tau la ko sengaja nak lewatkan perbicaraan ngan taktik tu..
Fuckatan berkubur lepas takbir raya! Amin.

Anonymous said...

Surah An Nisaa’[112]
"Dan sesiapa yang melakukan suatu kesalahan atau suatu dosa, kemudian ia menuduhnya kepada orang yang tidak bersalah, maka sesungguhnya ia telah memikul kesalahan berbuat dusta, dan melakukan dosa yang amat nyata."

Surah An Nisaa’[105]
"Sesungguhnya Kami menurunkan kepadamu (wahai Muhammad) Kitab (Al-Quran) dengan membawa kebenaran, supaya engkau menghukum di antara manusia menurut apa yang Allah telah tunjukkan kepadamu (melalui wahyuNya); dan janganlah engkau menjadi pembela bagi orang-orang yang khianat."

Anonymous said...

ana pon nak rayu kat paksheikh supaya senaraikan nama ana...kerana pada tarikh dan waktu yg di nyatakan itu...ana ada nampak jelmaan paksheikh sedang jamah karipap kat jalan kilang ubi cherok to'kun...pertimbangkanlah rayuan ana ini wahai paksheikh...inilah elibai terbaik dan tercanggih wat paksheikh...ini bukan semata2 rekayasa...senarai jangan tak senarai...fut fut fut

Anonymous said...

mana dia berani nak panggil orang yang mengoffer diri mereka... aljub ni pengecut! Dah pancut merata macam anjing, dia salahkan konek orang lain!

KHAAAKKK PTUI!!!! DASAR ANAK HARAM!

Anonymous said...

org tua jubo ni da xde moral..da runtuh..die pusing ikut mane pun die tetap akan makan diri die balik..die da terlalu desperate skrg even die tau die akan berkubur x lame lagi..peguam pun x meyakinkan..maybe mati kat mahkamah nanti..pancut merata..lagi xnak ngaku..nak jd pm 9 september?bolehla..pm untuk banduan dalam penjara..damn aljub!!!

Powered by Blogger.