Aug 19, 2011

PAKATAN SULIT ANWAR DAN MARINA 'BUNUH' LEGASI TUN MAHATHIR!!?





Rupa2 nya dendam kesumat Anwar terhadap bekas bapa beliau, Tun M masih belum tamat. Anwar sememangnya tidak akan dapat hilangkan rasa dendam beliau. Tatkala strategi jahat Anwar untuk memegang jawatan No. 1 Negara, akhirnya Tun M dapat mengesan perilaku Anwar dan terus menggagalkan usaha tersebut. Anwar hari ini membuat kenyataan akan membongkar penyelewengan keluarga bekas Perdana Menteri ini. Bagi beliau, Mahathir sewajarnya mesti diberi hukuman yang 10 kali ganda dari apa yang beliau alami sebelum ini. Anwar takkan lupa. Malah Anwar akan sentiasa ingat orang Orang Tua ini punca Anwar gagal dalam menguasai Kerajaan Malaysia. Orang tua ini jugalah yang membuka penyelewengan yang berjaya beliau sembunyikan sekian lama. Orang tua ini jugalah yang menyebabkan Anwar sukar merampas kembali Kerajaan kerana bertindak menjatuhkan Pak Lah yang dilihat amat lemah pada ketika itu. Marina Mahathir.. Adakah berbaloi anda menyokong puak2 Anwar seperti Ambiga? Mungkin anda terselamat kerana menyokong BERSIH 2.0 yang bakal menumbangkan Kerajaan sedia ada. Atau Marina turut terlibat dalam Konspirasi ini? Mungkin ya, mungkin tidak. Kerana Marina masih cintakan Anwar. Melayu CinDia berdoa agar Tun M dilindungi Allah.






3 comments:

mountdweller said...

Hahaa.. kalau benar ada bukti kenapa tak dakwa saja siAnwar ni?

SPRM dok buat apa?

siTeo Beng Hock pun kojol semata-mata disyaki seleweng hanya RM2 ribu lebih sahaja!

Kalau dah benar berjuta-juta kata Mahathir, dakwa dan sumbat jer ke penjara. Aku pun suka nak tengok kalau benar begitu.

Anonymous said...

dakwa? kes yg dok ada la ni pun dok tunda tunda tunda... lagi mau dakwa si nuar ni? bagi perabis dulu la dia punya court case yg sedia ada ni...

asyik tunda je... patut dpt gelaran TUN kat nuar ni... TUNda anwar brahim

Singh Is Kinng said...

Sepatutnya hang berkata sebaliknya ... kenapa tak saman Tun kerana berbagai2 pendedahan telah dibukukan dalam karya Doctor In The House ...

Powered by Blogger.