Aug 4, 2011

NIZAR UGUT RAKYAT PERAK.. NERAKA JAHANAM TEMPAT BAGI PENGUNDI BN!!

Ini cerita seorang Pemimpin yang menderhaka pada Sultannya sendiri. Nama tertera seorang Islam dan Melayu berpartikan PAS, akan tetapi tidak menafikan perjuangan Hudud yang dibawa PAS dan menyahkan dirinya Pejuang Melayu. Apa yang ada pada beliau? Kononnya mahu membela nasib Negara. Kononnya mahu membela nasib semua kaum, alih2 hanya mengikhtiraf tanah milik kaum Cina selama 999 tahun. Umat Melayu dan India terpinga2 memperjuang tanah mereka. Bangsa2 lain diketepikan kerana bagi beliau, bangsa Cina sahaja yang mampu memberi kemenangan kepada beliau. Sekali lagi Nizar mencuba nasib membina semula kekuatan dirinya dengan melakukan fitnah, yang seringkali mereka kaitkan dengan UMNO. Apa kata dia? UMNO telahpun melaksanakan PRU Olok2 dan hasil keputusannya memihak kepada Pakatan. Bila masanya ada PRU Olok2? Adakah Nizar terlibat? MB Perak, DS Zambry terpinga2 apabila beliau didakwa telah melaksanakan PRU Olok2. Lantas Zambry menafikan serta merta. Tiada langsung berlaku pilihanraya yang dimaksudkan Nizar. Kenapa Nizar mesti menipu rakyat, tatkala Umat Islam diseru berpuasa bukan sahaja menahan nafsu makan dan minum. Namun, nafsu2 lain juga mesti dikawal. Menipu di bulan Ramadhan. Namun, bukan itu sahaja yang didakwa Nizar. Beliau juga telah mengugut rakyat Perak terutamanya yang beragama Islam bahawasanya, Barangsiapa yang mengundi UMNO dan Barisan Nasional, maka bersedialah anda untuk berdepan dengan Neraka Jahanam. Permainan politik menyalahgunakan Agama dijadikan rujukan untuk berkuasa. Cuma dikemaskini agar ianya lebih serasi bersama DAP. Inikah Pemimpin masa depan Islam dan Negara?


8 comments:

whiteorange said...

Gila Glamour

Anonymous said...

Nizar ni Melayu yg paling bodoh di Malaysia. Lebih kurang Mat Syabu tapi dia lebih teruk. Dia ni Islam pun hanya menyamar sahaja mcm orang Yahudi yg menyamar sebagai ulamak Islam.
Perangai lebih DUNGU dari lembu. Dia ni sebenarnya dah kafir awal-awal lagi kalau tak percaya suruh orang PAS tanya Pork Nicky Ajeez (Pork Nicky Ajeez yg cakap sendiri Nizar ni dah tak Islam berdasarkan fatwa yg di cakap oleh Pork Nicky Ajeez). Dia ni patut dipancung kepala saja oleh Sultan.

nonbal said...

Asalnya dia meroyan sebab kehilangan kerusi MB, sanggup melemparkan diri dlm kesesatan melalui pelbagai fatwa. Inilah contoh petualang dan pengkhianat kepada bangsa dan agama, semoga jangan ada benih dia dlm rahim wanita-2 suci di Malaysia.

Anonymous said...

kalau pas tuduh orang lain makna, dia yang sebenarnya yang buat, pilihanraya yang lepas pun diaorang ada buat simulasi pilihanraya.

ni macam kes berak kat tengah jalan tapi tuduh orang lain.

Anonymous said...

mcm org gila talak... tak habis2 sibuk menyendah bini lama. pdhal bini lama dah relax ada org lain, sibuk urus keluarga elok2, jaga anak2, jaga laki baru... yg dia satu kepala serabut penuh air dok teringat kat bini lama, meroyan tiap hari. syukurlah tak lama jadi MB. kalau lagi lama... nauzubillah...

Anonymous said...

Semasa Nizar jadi MB Perak siapa di belakangnya. Ahli Exco PAS berapa orang ? Ahli Exco DAP berapa orang ? Pihak mana yang buat keputusan bagi pihak kerajaan Perak - PAS ke DAP ? Siapa pula yang menjadi tunggangan DAPig untuk melaksanakan misi DAP di Perak ? Siapa yang menggunakan dan siapa dipergunakan. Siapa yang bodoh sebenarnya ?

AJAI62 said...

Assalam Bro

Yang patut sangat jawab kenapa mereka patut masuk neraka ialah... puak mereka yang nyalakan lilin masa kematian TBH....

Melayu Muslim said...

PAS pun jalan tak betul takkanlah boleh bagi syafaat masuk syurga. Tak payahlah berfatwa tanpa usul.

Powered by Blogger.