Aug 5, 2011

'MULUT HASAN ALI MACAM SIAL!!' - KHALID GAGAP.


 Kelihatan MB Selangor sudah tak tahan dengan kebenaran perjuangan yang cuba ditegakkan Exco Hasan Ali dalam melaksanakan dasar Islam beliau.

Khalid Gagap telah memberi amaran terakhir kepada beliau agar tutup mulut dan jangan membicarakan lagi soal perjuangan bekas No. 1 PAS Selangor ini. Khalid Gagap pernah menjelaskan kepada Hasan Ali bahawa perjuangan menjunjung dasar Undang2 Islam mustahil dapat dilaksanakan di Selangor.

Dan jikalau Hasan Ali masih berkeras untuk meneruskan agendanya itu, Khalid Gagap terpaksa memecat beliau daripada terus memegang jawatan Exco Agama. Namun ianya agak sukar untuk dibuat kerana umum mengetahui kekuatan Hasan Ali dalam meraih undi orang Melayu di Selangor.

Malah tanpa komitmen Hasan Ali, tidak mungkin Selangor kini ditakluki Pembangkang. 1 lagi yang merunsingkan Khalid Gagap adalah jasa2 Hasan Ali ini yang antara lainnya menamakan beliau sebagai calon MB Selangor untuk dikemukakan ke bawah Duli Yang Mulia Sultan Selangor. "Rosak2... Jahanam karier aku." Itulah akibat apabila terlalu bongkak.

Niat asal hendak menyedarkan Khir Toyo. Kemudiannya bongkak dengan kemenangan dan menghina UMNO umpama sampah dan najis. Inilah akibatnya. Good LUCK Selangor's Government.
3 comments:

Keris Jentayu said...

tangga sedang menimpa seluruh kepimpinan kerajaan selangor akibat balasan dari memburukan kerajaan dahulu

Anonymous said...

dr hassan ali silap tempat dan wadah utk menegakkan agenda ialam...PAS dan kerajaan PR
tiada tempat buatmu wahai dr!!!

luas tempat mu disisi UMNO@BN!!!!

Anonymous said...

HASSAN ALI HARUS DIBAWA MASUK KEDALAM UMNO KEMBALI DAN DIBERIKAN JAWATAN YG BAIK.BELIAU BOLEH MENGETUAI ULAMA2 MUDA YG ADA DALAM UMNO.PEMIMPIN2 TERTINGGI UMNO HARUS FIKIRKAN PERKARA INI..JANGAN KITA BIARLAH ULAMA SEPERTYI HASSAN ALI INI TERUS DIHINA

Powered by Blogger.