Aug 13, 2011

KELENTONG IC BIRU.. PN. MISMAH AKUI DIBAYAR RASUAH DIN PUDU!!?

Jangan LUPA.. Nantikan keterangan Sidang Media pada jam 10 ke 10:30 pagi ini Negara akan digegarkan dengan 1 pembongkaran dan pengakuan terbuka individu yang dijadikan Ikon Pengundi Hantu oleh YB. Din Pudu dan geng2 Pembangkang. Perkara ini disahkan sendiri dari beberapa wartawan akhbar. Sidang Media ini sebagai bukti bahawa Penipuan Propaganda Pembangkang sedang giat beroperasi sebagai 1 senjata menjatuhkan Kerajaan Barisan Nasional menjelang PRU13. Puan Mismah bakal menceritakan perihal sebenar situasi yang menyebabkan beliau memperolehi Kad Pengenalan Warganegara setelah sekian lama berstatus Permastautin Tetap (IC Merah) di Malaysia. Sememangnya Din Pudu silap dalam percaturan politik pada kali ini. Dahulu dilihat sangat low profile menyebabkan beliau disenangi kawan dan lawan. Namun, akibat sikap bongkak beliau berjaya mempertahankan kerusi No.3 dalam PAS dengan jumlah undian tertinggi, menganggap diri sendiri sudah kukuh di dalam gerabak Politik tanahair. Jangan mudah bongkak menggunakan taktik kotor wahai Abang DIN. Membiarkan diri terus disuntik racun berbisa lagi kotor oleh Anwar Ibrahim. Kamu silap DIN Pudu. Jangan mulakan peperangan. Akibatnya, kamu bakal ditelan bumi sendiri oleh puak2 kamu sendiri.
6 comments:

hitch said...

Itulah kalo buat kerja bukan dgn niat kerana Allah....walau parti ko dinamakan parti Islam....tetapi itu tidak melambangkan ko adalah suci dan bersih!setiap tuduhan dan fitnah yg disebarkan sekejap jea berbunyi selepas tu Allah tunjukan bukan hanya dgn bukti malah dgn orgnya sekali...!tetapi cukup malang sbb org yg mengaku Islam tetap dgn perangainya yg tetap akan menyebarkan fitnah dan mencari kesalahan org lain....Islam makin lama makin dilacurkan oleh org Islam itu sendiri sbb mencari sebuah UNDI.

Anonymous said...

Buat lah apa2 pasti puak2 opposition xkan percaya.....

Anonymous said...

Pengundi PRU13 akan percaya dan tidak akan terbabit lagi dengan fitnah, cerita dusta dan anasir-anasir haram yang mahu menjatuhkan islam dan murtadkan org islam.. undi yang kita buat dan kesan-kesan nya terhadap agama, bangsa, negara dan keturunan kita seterusnya jika mereka sesat akan di pertanggungjawabkan dan di hitung dipadang akhirat nanti...

Anonymous said...

dulu aku x caya pengundi hantu tapi sekarang aku percaya....

Anonymous said...

dulu aku caya pengundi hantu tapi sekarang aku x percaya....

Anonymous said...

Dulu aku tak caya pengundi hantu tapi sekarang aku percaya ... hantunya PAS dan tuan hantunya DAP.

Powered by Blogger.