Aug 18, 2011

KAK WAN GELI TENGOK LATHEEFA T'GEDIK2 DEPAN ANWAR!!





Dalam ramai2 Pemimpin PKR.. Perempuan ini yang paling Melayu CinDia agak kurang gemar. Tak pernah cerita pun pasal dia kat dalam Gelombang Rakyat ni. Tapi artikel pertama mengenai beliau terpaksa dikeluarkan setelah sikap Overdose beliau membodek lelaki idaman, Anwar Ibrahim. Wanita yang tidak pun dikenali sebagai tokoh secara tiba2 muncul menyalak, terloncat2 macam orang kurang siuman. Hendak perjuangkan keadilan, kononnya. Kerjaya? Lawyer lah.. Lawyer buruk. Sekarang ni beliau antara pemimpin PKR yang overacting dalam melaksanakan strategi politik. Kalau boleh tiap2 hari nak buat Laporan Polis. Yang paling kelakar buat laporan polis atas kesalahan polis. Itu satu. Blogger pun dok sibuk nak menyelit. Yang bersuara orang lain, dia ni tukang balas. Entahlah. Jangan sekarang menyalak kata tak adil. Sayang Anwar bagai nak mati. Last2, keluar PKR sebab kecewa. Latheefa Koya ni boleh ganti tempat Gobalakrishnan. Masa dalam PKR punyalah lambung Anwar nak mati. Dah kena liwat, terus bla. Mungkin ramai tak tahu Latheefa Koya ni sebenarnya salah seorang yang memperjuangkan Lina Loy bersama Ambiga. Pakai tudung. Tapi pertahan umat Islam yang murtad. Bukan dekat jalanan sahaja menyalak. Dalam Twitter pun terkinja2 macam kena rasuk setan. Kutuk orang tu, kutuk orang ni. Justice Justice Justice. Apa yang tak adil dalam kehidupan keturunan dia aku pun tak tahu. Jika lama2 tengok, da macam ada simpan niat nak ehem2 dengan Anwar dah. Mana taknya? Adoi kalau tengok dia depan Anwar, Wan Azizah pun naik bengkak. Sudahlah Latheefa. Janganlah mengejar dan menelanjang perkara yang tak pasti. Kalau nakkan publisiti sekalipun, biarlah isu yang diutarakan itu ada fakta yang munasabah. Dia ni lah yang kata gas pemedih mata kat Malaysia sama dengan regim Zionis. Dia tak pernah rasa keperitan rakyat Palestin. Campak sekali ke sana meraung. Diamlah Latheefa. Cukup2 lah tu. Buat kerja tak perlu nak menyalak je mulut tu. INGAT!! LATHEEFA NI ANTI ISLAM. SOKONG LINA JOY KELUAR ISLAM!!!





9 comments:

Anonymous said...

hahahaaa...geli hati dengar nama dia. koyar? betul ke. Tapi ni ada cerita lucu tapi tak ade kena mengena dengan lawyar ni.
Masa belajar pertanian di University Pertanian Malaysia, kami di kenakan menghafal nama2 scientific pokok dan tumbuhan2. Memang banyak lah kena hafal jadi susah nak ingat. Jadi kami bagi nama2 samaran supaya senang ingat. Ada satu tumbuhan nama Borreria Latifolia. Untuk mengingat nama tu kami bagi nama samaran "Burit Latifah" (maaf guna perkataan tu, ni hanya ilustrasi je).
Bila dengar nama Latheefa Koyar ni teringat zaman2 di university tu.

Anonymous said...

Lepas Samsidar timbul pulak Latifah Koyar (Latifah Loya). Bagus..bagus Kak Wan ada pesaing baru tu. Jangan keluar seekor lagi anak haram dah le!!

Anonymous said...

entah2 latifa koyak ni pun dah di 'sondol koyak' kan oleh anwar , anwar ni bukan boleh percaya ..sedangkan lubung jubur jantan pun dia sondol!!

Anonymous said...

nak tanya skit.

ada sapa2 kenal background this betina?

benarkah dia anak hasan koya keling jual roti canai di kelantan?

j-maya said...

salam...

blog saudara sudah saya linkkan.
harap sudi juga linkkan blog saya
di blog hebat ini.

terima kasih!
http://jendelamy.blogspot.com/

manjung said...

latheefa koyak loyer buruk...hehehe

Anonymous said...

YG MENARIKNYA MUKA LATIFA KOYA NI..
AKU TERBAYANG MUKA SEEKOR KUDA MUSTANG JANTAN ..HAHAHA

anti bohmau said...

tang rupa tu no komenla pasai allah SWT dah ciptakan dia mcm tu tp tang perangai mengalahkan bakbon tu apa hal?

Islam sgt ka kalay dah sokong ornag islam lain murtad? MasyaAllah!

Anonymous said...

[url=http://www.monclerjacka2012.com]moncler jacka[/url]
Det ofta ingen vill lämna hem tjäna miljoner, eftersom min möjlighet knackar rätt kommer du till din huvudsakliga dörrar , och därmed väntar att varmt mottagande som du tjänar de väg av större vinster.
,[url=http://www.canadagoosejackorbilligt.com]canada goose jacka[/url]
 Omedelbart exempelvis 1 stor sällskaplig test, det då kanske trycka begränsningar, som utgör obestridligen den principer som följande conitinues längs med inrätta dess algoritmer som ett sätt att variabler oväntade igår.
http://www.canadagooseistockholm.com
 De flesta av de auditiva dyslektiker kan höra bokstaven eller ord rörig som, utan skulle kunna vara inte återvänder till upprepa något de och de bara hörde stund sedan. De flesta män eller kvinnor förknippar dyslexi tillräckliga skäl för tittar på svårigheter.

Powered by Blogger.