Aug 28, 2011

BLOGGER KAKI FITNAH PAPA GOMO BERANGKAT KE SOMALIA PAGI INI!!







Melayu CinDia mengucapkan Syabas buat Kelab Putera 1Malaysia pimpinan Datuk Azeez Rahim atas usaha gigih dan semangat juang yang menebal mengaplikasi Perjuangan, sanggup tinggalkan keluarga dan menyambut kedatangan Syawal di bumi Somalia. Tak usahlah ditanya apa yang berlaku di Somalia. Video DI SINI sudah cukup membuat kita rasa insaf dengan kematian kanak2 akibat kebuluran. Malah ini merupakan misi paling merbahaya di mana setiap sukarelawan akan bertarung dengan nyawa berhadapan masalah kebuluran, cuaca persekitaran yang kemarau dan... Perang Saudara yang kritikal. Namun, lebih membanggakan Melayu CinDia, My BigBrother PapaGOMO turut serta di dalam misi ini. Seorang blogger yang dicaci, dihina dan digelar Blogger Fitnah akan berangkat bersama Sukarelawan Kelab tersebut. Syabas PapaGOMO. Walaupun agak berat hati ini membenarkan beliau pergi, namun jika benar ini yang kamu katakan perjuangan yang sebenar, aku redha bang. Salam Aidilfitri buat PapaGOMO.. Salam Aidilfitri buat Datuk Azeez dan kesemua crew yang terlibat. :"-( . Tonton Video KLIK DI SINI - Penyeksaan Kanak2 Somalia Kebuluran... Baru kita tahu akan syukurnya berada di bumi Malaysia yang indah ini. Namun, atas anugerah Allah ini jugalah, Kelab Putera 1Malaysia menggunakan sebaik2 nya membantu kanak2 luar ini.






13 comments:

Anonymous said...

Saya, seorang balu serta anak-anak saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Kelab Putera 1Malaysia serta rombongan Mercy Malaysia dlm usaha mereka ini, Syabas!

Diiringi dengan doa kami, semoga tugas2 ini berjalan dengan jayanya..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Anonymous said...

Setelah papagomo pulang dari Somalia nanti, diharap dia akan insaf dan tidak menyokong UMNO lagi yang penuh dengan tipu daya

anti pr said...

mat sabu, anwar brahi, nik ajis bila nak pi.asyik cari pasal je

Anonymous said...

Eloklah tu. papagomo "kaki fitnah" menghabiskan baki ramadhannya dengan membantu orang di Somalia. Blogger pakatan team "anugerah Tuhan" boleh terus tinggal di malaya ini menceritakan bende-bende yang benar, seperti Komunis mati syahid dan polis Islam kepong mati katak. atau loji nuklear kat pahang nak meletop, atau orang kristian kat sini tak ada yang nak menkristiankan orang melayu.

Hidup Pas! Take Beer!

Anonymous said...

TAHNIAH PAPAGOMO...BALIK DARI SOMALIA NANTI..CERITA PADA RAKYAT MALAYSIA TENTANG KEJAHATAN DAN KERAKUSAN PUAK PR AL JUBURI..YG TAK INGIN HIDUP TANPA PAS TU..MMMM..HOTAK HANG BANYAK TAHIK...AHAHAHAHAHAHAH

Anonymous said...

MANA ADA HULAMAK TAIK PAST..DISITU ADA FITNAH..MULUT..MULUT SYAITAN..MULUT BANYAK TAIK..
HIUP TAIK PASSSSSSSS...

Anonymous said...

blog ni memang best giler,mari sama2 kita sokong umporno ,umco.hidup porno ,hidup yahudi- penyokong kuat emeno.

Anonymous said...

Syabas dan taniah kepada mercy Malaysia dan kelab putra 1Malaysia kami berdoa semuga selamat pergi dan selamat kembali dan kepada papagomo selamat berjuang semuga kembali dengan kemenangan untuk mematah serangan bloger-bloger pakatan

Anonymous said...

Syabas dan taniah kepada mercy Malaysia dan kelab putra 1Malaysia kami berdoa semuga selamat pergi dan selamat kembali dan kepada papagomo selamat berjuang semuga kembali dengan kemenangan untuk mematah serangan bloger-bloger pakatan

Anonymous said...

Syabas dan taniah kepada mercy Malaysia dan kelab putra 1Malaysia kami berdoa semuga selamat pergi dan selamat kembali dan kepada papagomo selamat berjuang semuga kembali dengan kemenangan untuk mematah serangan bloger-bloger pakatan

TAIPINGMALI (TM) said...

Itu Jihad yang tidak didendangkan oleh Papa Gomo. Mana jihad Pas? Hanya pada baju T sahaja.

anti bohmau said...

Alhamdulillah. Semoga Allah SWT memberkati setiap langkah kebajikan yg Mercy Malaysia lakukan. tidak ada yg lebih mulia dari tangan yg memberi...apapun, berhati2 di sana nanti krn somalia tdk pernah berhenti bergolak dgn civil war...

pas berjihad? makin lama makin jahat adala. berkolaborasi dgn dap nak jahanamkan agama, bangsa & negara adala...dahla masing2 bercakap ikut sedap mulut...

sebenarnya pas tak ada langsung cara nak berjihad dgn betul. jihad mrk hanya utk kantung mrk sendiri sj dgn mengutip2 derma semasa majlis ceramah...demi survival poket masing2...

arah said...

Untuk kaki kaki fitnah

Cubalah halusi Firman-Firman Allah dan hadith-hadith di bawah ini mengenai dosa memfitnah orang. Semoga mendapat pengajaran:-

Mengumpat
Al-Humazah : 1
"Celakalah mereka yang mengumpat dan memfitnah"

Fitnah
An-Nur : 19
"Orang yang ingin agar (berita) perbuatan yang keji itu tersiar dikalangan orang-orang beriman, bagi mereka azab yang pedih di dunia dan akhirat. Allah mengetahuinya, sedang kamu tidak mengetahui."

Fitnah
Al-Isra'a : 36
"Dan janganlah kamu mengikuti apa yang kamu tidak mempunyai pengetahuan tentangnya. Sesungguhnya pendengaran, penglihatan dan hati, semuanya itu akan diminta bertanggung jawabnya tentangnya."

Al-Buruj : 10
Orang yang memfitnah orang mukmim, kemudian tidak bertaubat, bagi mereka azab jahanam dan neraka yang membakar.

Powered by Blogger.