Aug 14, 2011

ANWAR TERIMA JEMPUTAN MAJLIS P'KAHWINAN PADERI GAY!!?

ADOI.. Alangkah malu apabila seorang Paderi yang dipandang mulia dan dihormati penganut Agama Kristian apabila membuat pengakuan secara terbuka seorang yang mengamalkan seks luar tabii atau homoseksual. Bukan itu sahaja, Pastor Ou Yang Wen Feng juga akan melangsungkan perkahwinan beliau di Malaysia bersama kekasihnya berdarah kacukan Afrika-Amerika. Gereja mana yang menerima perkahwinan sejenis di Malaysia? Jangan katakan Gereja, mana2 rumah Ibadat sekalipun akan menolak bulat2 perkahwinan yang tidak diikhtiraf kesemua penganut Agama di muka bumi ini. Tatkala kita berhadapan dengan beberapa isu berkaitan Agama iaitu Kristian dan Muslim, beliau tidak memainkan peranan sebenar sebagai seorang yang diikhtiraf selaku Paderi. Bagaimana Yang Wen Feng ini diangkat sebagai seorang Paderi? Bercakap tentang budaya songsang ini, teringat akan Perbicaraan Kes Liwat Anwar. Beliau yang juga menjadi idola Paderi tersebut mungkin layak menjemput Anwar selaku Pemimpin yang kata beliau disenangi kesemua penganut Agama sebagai pengikhtirafan buat Paderi ini. Dunia semakin songsang. Maknanya kiamat semakin hampir. Apa peranan kita? Islam terus ditindas. Melayu CinDia dapat bayangkan nasib yang akan berlaku di Malaysia 5 tahun akan datang.

6 comments:

Dylan Faris said...

memang ngam lah si nuar juboQ...hulur jela kad jemputan..hahaha...lahanat lu..

Anonymous said...

anwar sedap main jubuh jadi dia panggil orang kenamaan di Malaysia supaya ditipu dengan peguam hindu. memang ramai transvetite di India diterima. bininya wan jijah sudah hilang siuman, anak perempuannya adalah barua bapanya yang penuh dengan dusta. Keluarga dusta mesti dihantam habis-habisan supaya benih keluarga pengkhianat Melayu tidak akan bercambah ramai lagi.

Anonymous said...

Minta Imigresyen halang kemasukkan mamat dari Afrika ni

Anonymous said...

ini memang sondol belakang,main lubang kunyit kalau dah kawin,mana ada lubang lain.kecuali karung kunyit daa.sebab batang jumpa batang tak akan pergi kemana...kecuali lubang taikk jua sasaranya.

Anonymous said...

tarik balik taraf warganegara si paderi tu..!!! dia x layak jadi rakyat malaysia... boleh blah!!!

Anonymous said...

cuba cari, entah2 ada video2 atau gambar2, mana tahu di ni ex si aljuburi

Powered by Blogger.