Jul 1, 2011

RUSUHAN BERSIH.. PKR UGUT KELAR LEHER PENYOKONG UMNO!!?

Melayu CinDia terkejut membaca artikel laporan Agendadaily yang telah melaporkan sekumpulan Penyokong BERSIH 2.0 telah melempar seekor ayam yang telah disembelih beserta cat kuning di hadapan Bangunan UMNO Cheras dan Bandar Tun Razak. Ianya kelihatan 1 bentuk ugutan jahat yang mendesar agar Pemimpin2 UMNO tidak sesekali cuba menghalang penganjuran Rusuhan tersebut. Ini merupakan 1 ugutan gila dan dapat digambarkan tindakan yang bakal dilakukan oleh Penyokong2 ini. Adakah Pemimpin2 Pembangkang akan mengatakan ianya merupakan propaganda UMNO? Sudah pasti. Mereka tidak akan sesekali mengaku kesalahan mereka. Tanpa siasatan terhadap penyokong2 mereka, Pemimpin2 Pembangkang lantas akan membuat kenyataan kononnya UMNO telah membuat 1 provokasi terhadap mereka. Sudah2 lah tu. Sedarlah bahawa Pemimpin No. 1 kamulah (Anwar Ibrahim) yang menjadi punca tindakan luar kawalan totok2 kamu sendiri. Ucapan2 Anwar yang membakar api kebencian agresif sudah menunjukkan gambaran tindakan luar kawalan ini. Siasatlah jika benar Pembangkang benar2 telus. Ambil tindakan terhadap Penyokong2 kamu jika benar terbukti. Huh. Ianya tidak akan berlaku. Kerana mereka tahu ini angkara totok2 mereka. Namun, Anwar sememangnya mahukan insiden2 sebegini diteruskan malah akan diperhebatkan lagi sehinggalah ke acara kemuncak Rusuhan Besar2an BERSIH di ibu kota.
6 comments:

Anonymous said...

BERSIH!!!!KALAU KAU BETUL ANAK JANTAN,MASA HARI PERHIMPUNAN (ITU PUN KALAU JADI)
PERTAMA:TOLONG JANGAN LIBATKAN KAUM WANITA
KEDUA :JANGAN LIBATAKAN WARGA EMAS
KETIGA:ORANG KELAINAN UPAYA
KEEMPAT:KANAK-KANAK
DAN KELIMA DAN PALING PENTING : TAK MIANLAH TUTUP-TUTUP MUKA DENGAN APA CARA SEKALIPUN ITU TAK JANTAN NAMANYA (YANG BANYAK BUAT MACAM INI BEBUDAK IPTA,KALAU JANTAN JANGAN NAK SOROK-SOROK MUKA OK BEB)

TUNGUUUUUUUU

Anonymous said...

aku sokong anoy,kalau betul2 jantan tunjuk siapa kamu yg join bersih, jgn jadi bacul, bapuk, pondan jamban, tutup muka takut dikenali manalah tahu esok2 kena minta tolong kerajaan sedara kau kena tangkap kat luar negeri ke, keluarga kau susah ke, biasiswa tak dapat ke,mak bapak kau kene operation sakit nak minta jasa baik kerajaan ke, adik kau nak masuk uni ke, aku..cabar kalau betul2 korang terutama budak siswa siswi ni, nak tengok sikit selangkah mana suara lantang dan jangkau berani korang.

Kenn said...

Jadikan 9 Julai medan pertemuan di antara Melayu dan Melayu di tempat terbuka.

Anonymous said...

DAN JANGAN LARI LINTANG PUKANG BILA FRU BALING BOM ASAP DAN SEMBUR AIR MAWAR KUNING.

Anonymous said...

Biasanya jenis main bangkai ayam dan baling2 cat kuning merah gini komunis DAP nih..

Anonymous said...

bersih untuk

bersihkan melayu
bersihkan islam

mereka mahu sapu bersih melayu islam
dlm malaysia ni

UMNO jom ramai2 kita keluar tentang
habisan2 sudah terlalu lama kita UMNO bersabar....

Powered by Blogger.