Jul 2, 2011

RUSUHAN BERSIH.. MAT SABU AJAK BOGEL JIKA BAJU KUNING DIRAMPAS!!





Inilah manusia yang ada akal tapi dikuasai 'OTAK KUNING.' Ucapan mukadimah sebagai Timbalan Presiden PAS sudah menunjukkan kuningnya otak bekas Pelajar ITM (kini UiTM) yang tidak tamat pengajian ini. "Tuan Pengerusi (Muktamar PAS) pernah tengok Perempuan Bogel?" Geli geleman Muslimat2 PAS yang mendengar di Dewan Dato' Fadzil Noor pada ketika itu. Mat Sabu bukan sekadar bakal mensekularkan PAS, malah akan menggunakan provokasi demi provokasi untuk mencemarkan Islam yang tertera pada nama parti tersebut. Seorang aktivis PAS yang menyokong Ulama' memberitahu bahawa Mat Sabu ada menyebut pada rakan2 DAP yang bertanya pada beliau Plan B yang akan digunakan jika Baju BERSIH bewarna kuning akan dirampas pada Rusuhan yang bakal berlangsung pada 9 Julai ini. Mat Sabu memberi pandangan yang dilihat agak 'mengancam' iman wanita2 yang akan menyertai Rusuhan tersebut. "Apa susah? Kita bogel saja. FRU akan tergamam dan jadi patung tengok kita." Aktivis PAS tersebut mendakwa jika mereka yang benar2 kenal Mat Sabu, setiap gurauan beliau menggambarkan cara hidup beliau. Kata2 Lucah itu merupakan satu perkara biasa. Cara Hidup? Tak terkejutlah jika beliau pernah ditangkap berkhalwat. Berbogellah. Kalau berani. Jangan berani cakap, tak berani buat. Demi keadilan. Totok2 PAS mesti ikut cakap punya. Hanya dapatkan restu dari Nik Aziz, yang haram akan menjadi halal. Gurauan lucah yang agak 'menarik' dari seorang Pemimpin No. 2 Parti ISLAM SeMalaysia.





8 comments:

Anonymous said...

Dah nama pun Mat SABUN sex maniac dia ni..

mat said...

hhhh aku tak nak buka tv la hari 9 .7 ni takut meletup tv aku namti aku pun tak nak beli paper takut termuntah tengok mat sabu n Nik aziz bogel hiiiii geli la kau bayang kan

Anonymous said...

tu arr..kalau aku kata FUCKATAN parti sex bebas..org tak suka..apa saja yg bersangkut dgn bangsa ni,mesti kearah tu...sampai nak bogel pe hal Mamat..?kan aurat tuuu?

snor4057 said...

best jugak boleh tengok anak beranak bogel, nuar berahim(belalai dia pasti tejuntai)+bini dia +anak dia

Zaid said...

suruh mat sabu dan juga ketua ketua parti pembangkang dan family bogel dulu baru diikuti oleh konco2 dan pak turut yg nak sangat berbogel, ada berani ke nak jugak tengok belalai gajah ketua pembangkang sama ke tidak ngan yg dlam video seks tu, boleh belek dan telek puas puas

Anonymous said...

Tak payah bogel mat sabun! muka hang pun dah macam muka pecah rumah....tak sanggup nak tengok

Anonymous said...

mat sabu kena bogel dulu.....baru anak buah ikut.....bole kita tengok toteee diaa...ada berani kaa mat sabuu??????

Anonymous said...

kKALAU HANG BERANI BOGELL....AKUPOGBERANI JUGA...KITA LAWAN SAPA YANG LEBIH BENGKOKKKK....ADA BERANI KAAAA/////??????? oooo...dan panjanggggg....

Powered by Blogger.