Jul 25, 2011

RANCANG SULIT ANWAR.. ZIONIS GUNA DAKWAT KEKAL PASTIKAN KERAJAAN ISLAM RUNTUH !!

Kenyataan beberapa Pemimpin PKR yang membalun tindakan SPR memperkenalkan Sistem Biometri sebagai langkah terbaru di dalam Sistem Pilihanraya memusykilkan ramai pihak terutamanya pihak Penyokong mereka. Malah penggunaan sistem baru ini terbukti dan diaplikasi di Negara2 Maju. Malah kejatuhan empayar George W.Bush di Amerika Syarikat bermula apabila sistem Biometri ini dilaksanakan di semua kawasan mengundi di Negara terbabit. Namun apa yang lebih mengejutkan Melayu CinDia, agenda tersembunyi Anwar dan kuncu2 nya agar dapat mengubah kedudukan undian sedia ada. Strategi ini dikatakan telah digunakan di beberapa Pemimpin2 retorik Yahudi di Luar Negara dalam merampas kuasa rakyat. Propaganda Pembangkang yang mendakwa bahawa dakwat kekal tidak dapat dipadam meleset sama sekali. Negara Afghanistan misalnya telah menukar sistem biometri setelah terdapat banyak penipuan yang telah dilakukan semasa penggunaan dakwat kekal terutamanya apabila terdapatnya campur tangan Tentera US yang bertindak mencampuri pentadbiran Kerajaan sedia ada. Kejadian berkenaan telah berlaku pada beberapa tahun dahulu. Begitu juga sistem pilihanraya di Negara2 lain termasuklah Israel yang mahu kuasa pengundi tidak diseleweng. Adakah Anwar juga telah diarahkan pihak tertentu di peringkat Antarabangsa bagi memastikan mereka dapat menjatuhkan Empayar Kerajaan BN.? KLIK DI SINI BAGI MELIHAT JAWAPAN TERSIRAT!!


1 comments:

Anonymous said...

Kaedah Biometrik

Saya selaku rakyat Malaysia dan pengundi yang berdaftar, mencadangkan SPR supaya “pembaca kad biometrik” disambungkan kepada sebuah monitor besar atau skrin besar di setiap saluran mengundi.

Melalui kaedah ini, semua wakil calon dan pegawai pihanraya dapat melihat semua maklumat yang tertera di dalam kad tersebut.

Kaedah ini dapat dirasakan lebih telus dan dapat mengelakkan SPR dari dituduh tidak telus. Biarlah SPR mengeluarkan lebih belanja untuk menggunakan monitor besar atau skrin besar daripada SPR ditohmah, dihina dan dikutuk kerana tidak telus.

Powered by Blogger.