Jul 20, 2011

P'BONGKARAN CERITA DI SEBALIK PAKAIAN KUNING QUEEN ELIZABETH!!





Baru2 ni ramai di kalangan blogger Pembangkang telah memainkan isu kontroversi lawatan PM ke London. Kononnya kecoh sesangat terdapat 1 kumpulan kecil rakyat Malaysia di London membuat demonstrasi di hadapan Istana Queen Elizabeth II semasa PM tiba di sana. Dan punyalah kering isu nak spin, pakaian kuning yang diperagakan Queen juga menjadi salah satu Cywar mereka. Apa? Ingat warna kuning ni mak bapak mereka yang punya? Gambar di atas mempamerkan pakaian Queen Elizabeth ketika ucapara Majlis Perkahwinan cucunda yang juga merupakan anak kepada Puteri Diana, William. Pakaian yang diperagakan bewarna kuning. Adakah ianya juga membuktikan Queen turut bertindak protes pada Majlis tersebut? Kalau ye pun hendak buat Cywar, janganlah bodoh sangat. Sudahlah lakonan adegan lelaki mati pada Perhimpunan BERSIH 2.0 yang lalu terbongkar. Punyalah nak plan kononnya mati, last2 ada juga kematian sebenar yang berlaku. Siap pihak polis bantu lagi. Yelah kan, polis Malaysia ni sekejam zionis. Queen Elizabeth sememangnya meminati 3 warna untuk diperagakan iaitu warna kuning, merah dan biru. Jadi, tak ada kaitan dengan BERSIH, ok. Dan nak bagitahu sikit, warna kuning itu warna Di Raja. Bukan warna Anwar, Bukan Warna Ambiga, apatah lagi Mat Sabu. Jangan ingat orang pakai baju warna Kuning maknanya orang itu menyokong BERSIH. Ini kira Pembangkang syiok sendiri lah. Beriya2. Sudah2 lah buat CYWAR BANGANG NIE..




15 comments:

Anonymous said...

Fuckatan memang bodoh. Raja kita pakai warna kuning sebelum Ambabiga lahir lagi. Sebelum ada bersih pun aku selalu pakai warna kuning, tapi aku tetap benci bersih. Ada sapa2 ada masalah?

Anonymous said...

Tuhan Ambiga yang tinggi menjulang di batu caves tu pun kuning

Mat Belalai said...

..sebenarnya lambang warna kuning untuk Bersih itu lambang KUNYIT kerana warna kunyit ialah kuning..siapa tuan punya KILANG KUNYIT teramai di Malaysia..??? = Al Juburiiiiii...hehehehehhehee

Sudir said...

Kenyataan ko salah bro.. Kuning memang warna Nuar.. Otak Kuning terkunyit..

SyedAbuSayyaf said...

PR memang bangang pon...

Anonymous said...

Taik anjing juga bewarna kuning. Ini bermakna..

Anonymous said...

hahaha!!..pencacai dah kantoi dah hahahah..

Anonymous said...

gomo..nmpaknye susah la mcm ni nak g sokong team malaysia main..pkai baju kuning kang dema kate kita BERSHITT!!hehe...

Anonymous said...

Puak2 yg menyokong bersih tu semua nye tergolong org2 yg bangang bahlul bodoh sebodoh2 manusia.... tek reti dek untung.....

Anonymous said...

Ya Allah..mengapa kah puak2 umno jadi begini..caci maki..fitnah..tunjukkan lah jalan yg benar kpd mereka agar sempat bertaubat..amin

Anonymous said...

Ya Allah..mengapa kah puak2 umno jadi begini..caci maki..fitnah..tunjukkan lah jalan yg benar kpd mereka agar sempat bertaubat..amin

Anonymous said...

lah... kalau tak sokong bershit mesti umno..... bersih, pas , umno bukannya agama paham?. kalau tujuannya merosakkam islam dan melayu mesti la kena tentang.....aku ahli PAS tapi tak bodoh macam korang. Aku pakai otak pikir....

Pewaris Wasiat said...

Kakakakakaaa...PKR+BERSIH+PAS... Bodoh tahap Tegar...!!! Punyer laa Bahalol..Queen pakai kuning pun di Kaitkan ngan BERSHIT...!!! Koranga agak laa kalau Queen pakai kaler Hijau...mau di Cakap nya..Tengok Queen pun dah isi borang PAS...dah jadi Ahli PAS...kakakakakakakakaaaaa....Bodoh...Kebodohan yang melampau...!!! Otak penuh ngan Taik...!!!! kakakakakakakaaaa....Bangang tahap tahap keldai...!!!! kakakakakakaa

hisaac said...

warna kuning anwar tu warna stor kunyit yang dia gemari...

Anonymous said...

alah dorg dah xda isu sebenarnya...lepas kantoi isu kematian....mase pist2 aku tgk video tu sayu jugala...pasai ingat btl2 mati...alih2 hidup balik....huahua..tekejut pokcik.....kih3...

Powered by Blogger.