Jul 7, 2011

MAT SABU BALAS DENDAM.. VIDEO RASMI BERSIH PAPAR SEKS ANWAR!!?





Tatkala pihak Penyokong Kerajaan sunyi dan diam membisu tidak membicarakan lagi perihal Video Seks Anwar, tiba2 kedengaran pula dari belah Pembangkang. Rusuhan haram ini yang dilaksanakan pada 9 Julai bakal memberi peluang kepada musuh dalam selimut Anwar iaitu Mat Sabu untuk menjatuhkan krelibiliti Ketua Pembangkang tersebut. Ketika Pemimpin2 Pakatan dok sibuk mengatur agenda Majlis Perhimpunan yang entah Stadium mana hendak dilancarkan, Mat Sabu dikatakan mengatur strategi mempergiat kempen mengedar Video Seks Anwar. Ini diceritakan beberapa Skuad Unit Amal yang merupakan antara pasukan yang akan mengawal keselamatan dan logistik sepanjang Rusuhan BERSIH berlangsung. Ini gara2 tindakan Anwar yang dituduh 'mengugut' Mat Sabu dengan mengedar Video Skandal lama Timbalan Presiden PAS di sekitar Ampang. Dikatakan laporan polis yang dibuat Hantu Zuraida itu hanya sekadar propaganda bagi menutup strategi yang dilakukan Anwar dan kuncu2 nya. Ini merupakan kemuncak pengedaran Skandal Anwar sebelum bekas Timbalan Perdana Menteri itu kembali berhadapan dengan kes liwatnya di Mahkamah. Al Juburi tetap Al Juburi.. Betul tak Mat Sabu? Sungguh berani Skuad Unit Amal ini menceritakan kepada semua totok2 PAS. Apa2 pun Video di bawah ini mampu membuktikan kebenaran mengenai skandal Anwar. JOM LAYAN!!







7 comments:

Anonymous said...

BERSIH 2.0

Ambiga memang dasar paria..

Nak buat kacau bilau kat malaysia pulak.. Ingat ni kat India ke..

Org keling memang macam ni.. cakap pusing pusing.. konon ok nak buat kat stadium macam pm bagi.. tapi kenapa insist stadium merdeka?? sebab dia tahu nanti tak cukup capacity nak buat semua org jadi akan berlimpahlah org kat jalan jalan.. maka jadilah streetr rally.. lepas tu kalau polis ambil tindakan maka dia gunalah law cakap apa dia boleh buat sebab stadium tu kecil.. macamana pun polis dan kerajaan malaysia jugak yang dapat nama tak baik..

Stadium merdeka tu kan ada buat event pada hari tu.. tak kan nak cancel event org sebab nak buat perhimpunan bersih tu.. dia ingat mak bapak dia punya stadium ke.. boleh senang nak pakai.. tak hormat org lain..

Polis tak sepatutnya bagi permit utk buat perhimpunan ni besok sebab ini tak ikut prosedur yang betul.. nanti org lain pun boleh guna ni utk cakap kenapa polis tak luluskan permit perhimpunan yang dihantar lewat terutamanya masa pilihanraya nanti.. jadi kalau polis arrest them nanti dia guna kes ni sebagai contoh cakap permohonan dah dihantar tapi polis tak luluskan, jadi polis tak boleh tangkap mereka.. Cara paling baik ialah ikut prosedur yang betul.. boleh bagi permit tapi ikut prosedur yang betul.. bukan tak boleh tukar tarikh..

Anonymous said...

Apa tujuan BERSIH 2.0 ni.. Nak bagi memorandum kat Agong.. Dah bagi peluang pegi jumpa agong kenapa tak bagi aje masa tu.. Suruh A Samad Said tu bersajak bagi pun boleh..

Tujuan nak buat kacau bilau, tapi nak make sure ada cover sikit:

- Pegi jumpa agong tak nak org cakap paria derhaka pada raja melayu berpelembagaan

- Insist nak guna stadium merdeka, sebab stadium kecil, maka kalau ramai org, maka tercapailah hajat nak buat street rally / demonstration.. Tu baru nampak ada ump bagi org luar, kalau dalam stadium tu perhimpunan pondan.. Kalau polis ambil tindakan, dia cakap polis dah luluskan permit.. apa dia boleh buat, dia duduk dalam stadium aje macam pondan.. yang kat luar tu org lain yang bodoh..

Saranan guna ajelah stadium Shah Alam tu dan buat kacau bilau dan susah kat Shah Alam.. Next PRU kita tengok samada org Shah Alam dan Selangor masih sokong dia org lagi ke tak..

Anonymous said...

Harap GR dapat update kat mana ada perhimpunan PERKASA atau PEMUDA besok.. Marilah ramai ramai kita turun padang..

Anonymous said...

Ambiga derhaka terhadap raja berpelembagaan..

Semua Suruhanajaya adalah dibawah Yang DiPertuan Agong dan bukan dibawah kerajaan yang memerintah termasuk BN.. Ini adalah fakta perlembagaan malaysia..

SPR, SPRM, SPDM semua adalah dibawah Agong.. Jadi secara tidak langsung BERSIH ini adalah cara tunjuk perasaan pada agong dan bukan kerajaan Malaysia. Dengan kata lain ini mencabar kedaulatan raja berepelembagaan malaysia..

Maka semua yang terlibat memang patut di tahan di bawah akta utk "berperang" dengan agong...

Anonymous said...

PAS MEMPERJUANGKAN ISLAM KONONNYA. TAPI AKHIRNYA MELUTUT DAN TERSUNGKUR DICELAH KANGKANG AMBIGA KAFIR HARBI YANG ANTI ISLAM.

Akibat daripada hati yang kotor dan tidak ikhlas memperjuangkan Islam.

Anonymous said...

maka tersenyumlah Ambiga,pemimpin PKR dan Dap kerana rakan sekutunya si pak Kaduk Pas telah dapat diperkudakan dgn mengerahkan ahli2 Pas menghadiri perhimpunan dgn dibayar antara Rm150 hingga Rm200!...Pertubuhan jaringan melayu malaysia (JMM) menyifatkan singkatan bagi Parti Islam se malaysia(Pas)sepatutnya ditukar kpd "Pengikut Ambiga Sreenavasan "(Pas)!...ana amat setuju dengan JMM!

Anonymous said...

Second, the United States has tolerated a failed state just south of the border. And yes, it is pretty damn easy to check yourself to see how you're doing and then re-affirm your goals. Call of Duty: Modern Warfare 3- being the highest grossing entertainment product of all time is not an ordinary achievement for anything on earth. [URL=http://lopolikumieo.com ]headrooms[/URL] On the way to St. The change, whatever it is, turns out to be the best thing that happened to you, regardless of how you feel at the time of the change.

Powered by Blogger.