Jul 12, 2011

CHE'GU BARD KELUAR BUKTI.. NIE DIA CINCIN EMELDA ROSMAH RM24 JUTA!!

CINCIN ROSMAH beharga RM 24.4 Juta. Gila Babi betul. Babi pun takkan beli cincin semahal tu. Nie bekas menantu Anwar tak jadi ni cakap dalam blog dia Rosmah beli cincin bernilai RM24.4 Juta. Tak percaya? Nama dia Emelda Rosmah. Siapa Emelda Rosmah? Tanyalah Che'gu Bard. Sebenarnya musuh dalam parti Shamsul Ketot ini hendak membuat pertuduhan mengenai cincin yang dimiliki oleh Isteri kepada Perdana Menteri Malaysia, Datin Seri Rosmah Mansur bernilai RM 24.4 Juta. Akan tetapi tiada bukti yang jelas mengenai perkara tersebut. Dikata dan disebut sahaja di dalam blog. Kalau ada pun gambar pengesahan Kastam yang tak tahu siapa yang membelinya. Malah beliau sendiri tidak berani menulis nama Isteri Perdana Menteri secara jelas. Hanya disebut Imelda Rosmah. Imelda merujuk kepada Imelda Marcos, wanita no.1 Filipina. Satu ketika dahulu negara itu sama tarafnya khusus dalam bidang ekonomi dengan kebanyakan negara rantau ini termasuk Malaysia. Namun negara itu hancur kerana rasuah yang tak terbendung. Lebih cepat kehancurannya kerana wujudnya wanita pertama yang rakus , Imelda, maka negara tersebut seperti tak mampu lagi bangkit hingga kini. Kenapa tidak dicabar sahaja Datin Seri Rosmah Mansor di dalam blog? Cuba cabar. Berdepan di mahkamah atas pertuduhan tersebut. Mahukah anda? Ooo.. Mahkamah Malaysia tak adil. Tak adil bila kamu kalah. Bila kamu menang? Baru dikatakan adil. Cabar saja Che'gu Bard. Buat Press Conference panggil kesemua media. Bagi bukti2 yang kamu simpan? Mana? Sembur air busuk baik tak payah. Cabar Isteri Presiden UMNO ini menafikan sekeras2nya pertuduhan kamu. Mana boleh.... Bos (Anwar Ibrahim) yang dia sedang kecewa inipun bukan sahaja tak berani bersumpah tidak melakukan Seks seperti yang dibongkar melalui video, malah sehingga hari ini tiada fail saman dikeluarkan terhadap Trio O atas dakwaan kononnya memanipulasi perkaitan Lelaki di dalam Video Seks itu dengan Anwar. Janganlah terdesak sangat. Sampaikan harga RM24.4 Juta. Kalau ye pun nak fitnah, jangan overdose sangat. RM2 Juta tu logik la juga. Boleh diterima. Ini harga lebih mahal dari cincin Ratu Elizabeth. Ingat Datin Seri Rosmah sebodoh skandal2 kamu Che'gu Bard? Pergi siasat Video Seks Anwar tu. Sebelum Johari Abdul dedahkan perilaku kamu. Hah? Kita tunggu..

8 comments:

pemerhati said...

salam bro..aku dah tgk benda ni dalam forum cari...diorg siap buat print screen..masalahnya ramai percaya dgn bukti print screen tu drp kastam..aku ni mmg la tak pandai nak berhujah...forum tu kat cariforum..tlg la bro siasat benda ni dan bagi sapu puak2 ni..mmg la bunyiknya kat forumcari ni forum makcik2 yg suka bergosip..tapi masalahnya makcik2 yg suka gosip dan tak buka blog kerajaan la yg akan mengundi sama..saya tengok ramai sgt yg terpengaruh tu bro.

Anonymous said...

apa nak heran kan rm 24juta ,rm 100 juta .kalau ada duit..bayar aje le......

Anonymous said...

adui..kalau betul dia beli,baik dia pakai jer cincin tu.lalu jer depan kastam,kastam pun tak tau..kalau nk buat isu pun carilah yg logik sikit.bebal jugak cekgu bard ni.

Anonymous said...

tapi nafi pun tidak dan saman pun tidak,macam mana ni bro?

Anonymous said...

AISAYYY JACK..!

UMNO YG KITA SAYANGI KADANG2 LUNCAI DISEBABKAN BEBERAPA KERAT INDIVIDU PELAHAP KUASA DAN PEMBOROS.

BOLEH DIUMPAMAKAN MCM SEEKOR BURUNG MERAK DALAM KANDANG ITIK.

NAK DIBUANG CANTIK, NAK DIBELA MENYAKITKAN HATI.

MCM TU LAH BEBERAPA EKOR MERAK DLM UMNO.

KALAU DAH CANTIK ATAU DAH KAYA ATAU DAH BERKUASA..PAKAI CINCIN GULA2 PUN ORG INGAT BERLIAN.

JGN KATA NILAI RM2.4 J, DENGAR HARGA RM240K ORG PUN DAH SAKIT HATI.


....PEBENDELAHHH....

kluangman said...

Mana lebih baik, jadi isteri yang dah tahu perangai suami lebih dari syaitan tapi mengaku pada dunia laki dia baik macam malaikat.

Anonymous said...

https://forum.lowyat.net/topic/1951314

lu tgk sendiri!

Anonymous said...

Sesungguhnya Allah s.w.t maha mengetahui segalanya .. kalo perkara buruk tetap akan terbongkar juga sekarang boleh sembunyi pasni nanti akan d ketahui juga segala kebenarannya.

Powered by Blogger.