Jul 27, 2011

10 PENYOKONG SUNDAL BERSIH 2.0 SERANG NAJIB DI KL SENTRAL!!





Ini nak serah surat pada PM atau nak serang PM? Tak ada adab kah? Di hadapan pelajar2 Sekolah kamu pamerkan sikap tidak sopan kamu ini. Mana maruah kamu sebagai insan yang jauh lebih berumur daripada mereka? BODOH!!






37 comments:

Bingai @ Bangang said...

inilah akibatnya apabila adat sudah tidak relevan lagi.

Anonymous said...

Entahnya..kita kalau nak jumpa lecturer/cikgu/bos/ketua kampung pun bukannya serbu mcm tu je..kena la ada adab..

Anonymous said...

Bodh nyer gemuk...byk mkn duit haram..itu pasal la

Anonymous said...

salah..sebab slm beg kamu itu jgn2 ada bom...hahahaha..bodoh punya budak...hehehehe

Anonymous said...

Inilah hasil didikan yang mereka terima dari guru yang kurang ajar dan biadap iaitu nuarbraham.

Tasuka Nuwaro said...

Try la buat macam ni kat Pres.US tgk... silap2 hilang terus...

Anonymous said...

setakat PM msia, diorg berani la..cuba buat kt US sana nun..bersepai otak tu..

kluangman said...

"Saya nak jumpa PM saya" - dah terdesak mengaku pula najib PM dia.

"Apa salah saya" - memang dia tak salah tapi kurang ajaq, heret ke balai dulu, sana lu buat lah apa cerita sekalipun.

Anonymous said...

dalam hati najib: aduh kat mana2 ada kuning. dah la jumpa Queen pun kuning dan birthday aku pun ada pulut kuning. sial la puihhh

Anonymous said...

Kurang ajar punya baju kuning. Dah tidak endahkan aturan dan peraturan lagi apabila penyakit gila babi menguasai diri. Orang gila macam ni tak mengaku dia gila tapi orang ramai dah tau dia mmg gila. harap pihak hospital membuat pemeriksaan minda nya.

Anonymous said...

Semakin hari, aku semakin meluat dan benci dengan Pakatan Rakyat, tidak ada apa lagi ungkapan yang paling sesuai untuk Pencacai Pakatan Rakyat iaitu TAHI a.k.a TAIK !

Anonymous said...

POLIS MALAYSIA TERLALU BAIK!!!! KLU KAT LAEN NEGARA, DAH MAMPOS PUKIMAK GEMOK/KURUS BAJU KUNING TAIK TU!!!

Anonymous said...

POLIS MALAYSIA TERLALU BAIK!!!! KLU KAT LAEN NEGARA, DAH MAMPOS PUKIMAK GEMOK/KURUS BAJU KUNING TAIK TU!!!

Anonymous said...

konon nak jumpa PM....tapi niat nya lain puak2 PR niee....tgk muka pun taw

Anti Jumud said...

Yang paling terkutuknya PAS dan konconya Malaysia kini serta lain dah standby dengan kamera video bro nak amik angle provokasi kononnya polis telah melakukan tindakan tidak berasas. Cuba dengar bila sibanggang babi beruk menatang haram jadah tu kata, "apa ni? apa salah saya ni" Memang dasar haram jadah tak sedar dek untung kau ni banggang..Oiiiiii banggang nasib la, UTK tu pelan je humban ko ketepi dan disambut oleh polis beruniform, kalau kat luar bol kepala ko kena peluru..ANTI JUMUD

Anonymous said...

makin meluat dn benci aku pada pakatan rakyat ni, bodoh, bangang, bengap, bahalol, dan x beradab!!

Anonymous said...

makin meluat dn benci aku pada pakatan rakyat ni, bodoh, bangang, bengap, bahalol, dan x beradab!!

Anonymous said...

dah terang terang dia nak serang PM..PDRM buat apa nak berlembut dan berdiplomasi dengan penjenayah. Nasib baik dia tak keluar pistol tembak ...tangkap dan bunuh sahaja bangsat melayu ni yang tak tahu adab.

Anonymous said...

Sape la nama BABI kuning tu??? Ni mesti leh jadi bakal calon PKR dalam PRU-13 nnt. Calon ANJING dalam DAP dah confirm ade....!!!!

Anonymous said...

drama yang dibuat oleh pakatan haram ni semakin menjadi-jadi.. Bodohlah saya kalau mengundi pakatan haram ni.. budaya seperti ini tidak ada di Sabah dan Sarawak.. Kepada rakyat Sabah dan Sarawak, bersyukurlah kita dapat hidup dengan aman walaupun terdiri daripada pelbagai bangsa dan ethnik.. kami di sabah ni relax2 jak, tidak payah provok2.. Im glad im a sabahan..

Anonymous said...

Just imagine!! Carrying a black bag and which could be packed with explosives, rushing suspiciously towards the Prime Minister and you dare to ask the police "Apa salah saya???" Bloody hell you!!

Anonymous said...

mmg tak ada adab dan tak ada otak. cuba kalau org dtg meluru je msk ke rumah dia tak bagi salam tak tanggal kasut apa dia rasa? tak ke dia humban org tu keluar? nak jumpa sesiapa pun hatta doktor kat klinik sb demam pun kena la ikut procedure... apa kamu blh terjah msk je ke?

inilah yg saya selalu ckp pd kwn2, bagaimana pemgbangkang di malaysia ni mmg tak ada value. sungguh memalukan. cuba tgk pembangkang di negara lain... adakah mrk berperangai mcm ni walaupun mereka ada view yg berbeza.

dah kena cekup baru nk mengaku NAK JUMPA PM SAYA? TAPI YG SELAMA NI KAMU BERCKP SEOLAH NAJIB TU MCM BKN PEMIMPIN NEGARA NI KENAPA? PATUT ORG MCM NI BIAR ADA SORANG RAKYAT BIASA YG PEGI TAMPA JE MUKA DIA.

mmg dari hari ke hari aku pun dah sgt meluat dgn semua pembangkang kat malaysia ni. semua jenis x blh pakai. bdk sekolah yg kecik2 tu pun tahu makna adab.

Anonymous said...

Dah x sabar rasanya nak mengundi BN PRaya nnti...kasi senyap pencacai PR nie

Anonymous said...

Bila Jalanan dijadikan tempat bersuara, jadinya jalanan/luar juga mereka nak hantar surat rasmi, bongok sekolah dimana tak tau lah, ntah2 kalau menang bersama Parti Pembangkang, mereka bersidang dijalannan bukan di Parlimen. Nak hantar surat buatlah cara logik, pegi pPejabat Perdana Menteri, bongoknya, budak tadika pun tahu dimana nak hantar surat mcm tu

mk said...

Anjing anjing ni datang dari mana?.Nampak macam yang Ambiga bela punya...kalau dah dasar anjing tu tetap anjing lah....

Anonymous said...

Ni tektik murahan. Masa ni le nak tunjukkan muka, tunjukkan glemer. Kononnya memperjuangkan parti. Pigidah. Sebelum ni ramai yg tak tau gumuk kuning tu tp skrg dh tau kan. Kan PRU13 dah terasa bahangnya. Setidak2nya top2 leader depa nampak sapa yg bleh membelacikan diri sendiri. Hipokrit butul.

Anonymous said...

Nilah contoh manusia yang berkepala babi. Tak reti hormat orang langsung. Dia hanya tahu hormat Ambiga sahaja. Susah nak bercakap dengan manusia yang berkepala babi ni. Dah lah otak tak ade... perasaan hormat pada orang jgk takde. Dia ni dah kena rasuk dengan iblis dan syaitan.. yang menjadi kawan N.ajis Wali Selipar tuuu.....

Anonymous said...

Mamat kunyit tu berani mati (telan pil kuda gamoknye)

Anonymous said...

Mamat kunyit tu berani mati (telan pil kuda gamoknye)

Anonymous said...

Rasenye x da negara lain spt m'sia, beri pluang manusia2 kurang ajar berdemontrasi, terjah, fitnah, putar belit, dan membiarkan yg sanggup mati nak sgt mati.

Anonymous said...

Ni lah akibatnya kalau puak2 anjing ni di beri betis, mereka patut2 nya dah awal2 lagi disumbat ke kemunting. Dok diam2 situ 10-20 tahun. Tak guna berlembut dan berdiplomasi dengan mereka. Penghianat negara dan bangsa, patut2 dihukum gantung je, kalau kat tempat lain sah2 kena tembak je.. Cuba test buat cam tu kat sorang dua. Pastu rekalah alasan apapun. Kalau kita betulpun diaorang tetap kata salah, so...

Anonymous said...

Kah kah kah macam sial je, apa salah saya, apa salah saya?? Hahaha. Salah kau, sebab kau tu bingai sangat, orang bongok cam tu senang2 nak ngaku najib pm dia, kah kah kah, kan ke Pm kau tu nuar aljuburi, pi lah jumpa dia. Nak suruh dia sontot punkok gemok kau pun boleh.

Anonymous said...

Bravo polis. Cekap. Itulah kerja polis pengiring. Aku pun tak kemaruk nak anta surat kat PM. Kalau ko kata bagi surat kat PM tu perkara biasa, ko pos jer la surat tu..tak pun ko serah tangan jer la kat kerani pejabat PM. Ko tau tak pejabat PM kat mana? Yang ko susah2 nak publisiti tu mengapa? Hadi Awang pun ada pak lebai guard dia, nak tanya soalan style terjah pun kena katuk dari belakang. Tak caya? Ko tanya Aduka Taruna. Heheh.

Anonymous said...

inilah produk samseng yg dapat dikeluarkan PKR!...biadab,bangang,bahlul!...sanggup buat kerja2 tak bertamadun macam pemimpin2nya juga! inikah jenis manusia yang kita nak pilih?... malu n hancurkan negara saja!...harap pihak polis selidik betul2 mereka yg dah ditangkap ni kerana cuba nak menganggu n menyerang pemimpin negara kasi titik betul2 sampai terkeluar tahi kunyit! Pkr la ni nampak dah betul2 desperate!... harap polis dpt kenal n halau puak2 yg mencurigakan lebih awal!...bhg inteligence ana fikir boleh kenal muka2 PKR ni kerana selain berbaju kuning mereka juga agresif n mukanya juga sering dilihat di mjlis2 anjuran parti mereka! Teruskan perjuanganmu Pak Jib! Kami rakyat cintakan keamanan sentiasa bersamamu!

Anonymous said...

dah ler gemuk, x hensem, bodoh plak tu... benci tgk!! 'ape salah sy.. ape salay sy.' mmg ko salah la gemok! ko igt ko tu sape??? ikut procedure la klau nak bg surat kt PM! ko nak bg surat cinta kt awek ko, bole la ko buat mcm tu! bodoh! bangang!!

Anonymous said...

stupid fatso...try doing that overseas...

Anonymous said...

By which Unlock iPhone Strategy is Meets your needs Unlock iPhone Nevertheless there's a lot of mobile devices included in the globe that could be given that well liked and effectively known as Apple company iphone.Any problem is in anticipation of having your current plan making use of the established companies affiliated with i-phones, that you're most likely way of doomed whenever you take advantage of any iphone 4 and also it is precisely exactly what the general public think about.In truth you're able to Unlock i-phones no matter who the particular handbag is usually.The principal Unlock iPhone decision you will be getting would be the How to do system also, the take action your self strategy. korvax

Powered by Blogger.