Jun 22, 2011

VIDEO SEKS @MAHKAMAH.. ANWAR SEDAYA UPAYA CALL DATUK ESKAY!!?





Khabar angin yang disebarkan melalui SMS, Twitter dan Facebook itu mengatakan mereka bakal di dakwa kerana menayangkan video seks pada 21 Mac lalu di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Kisah Datuk T yang merujuk kepada ahli perniagaan Datuk Shazryl Eskay Abdullah, Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik serta Datuk Shuib Lazim akan di dakwa sebelum ini sudah beberapa kali kedengaran tapi tidak benar. Cuma kali ini, Eskay sendiri berani comfirm bahawa beliau akan di dakwa. Ketika ditanya mengenai perkara tersebut, kata Eskay dalam SMSnya 'CONFIRM!!' Ramai yang tidak sabar hendak tunggu, apa yang akan diceritakan Datuk T di mahkamah nanti. Sebelum ini, ada banyak khabar angin mengenai video yang dikatakan melibatkan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan seorang pelacur. Anwar sendiri menafikan dakwaan tersebut dan membuat laporan polis berhubung perkara itu, dan hasilnya kini Datuk Trio bakal di dakwa. Drama ini bermula pada 21 Mac lalu, bila sekumpulan wartawan dipelawa menonton rakaman video seks di hotel Seri Carcosa di ibu kota oleh sekumpulan lelaki yang menggelarkan diri mereka Datuk T. Malah Eskay pada 29 April lalu melafazkan sumpah laknat (mubahalah) di Masjid Amru Al-As, Bandar Baru Sentul bahawa beliau bersama Anwar berada dalam paparan video seks itu. Agendadaily




7 comments:

Anonymous said...

SI PERLAKU pasti meroyan lg lepas nie sbb akan terbongkar kemaksiatan dr sumber Dato Eskay

Anonymous said...

hebat datuk eskay. hebat sebab datuk eskay yg kene dakwa, jadi anwar tak berhak mintak tanguh2 mahkamah sampai 50x.

hebat2, dato eskay.... anwar pasti terkencing dalam seluar.

Anonymous said...

bukan meroyan lagi tapi dah macam orang gila talak dah apa di buat semua tak kena.

Anonymous said...

Seperti biasa org kafir macam Tian Hua akan cakap buat benda tu tak salah.. sama macam kes eli wong dululah.. tapi ingat skrg yang buat ni org islam.. salah tu..

KOnon cakap pihak berwajib lambat ambil tindakan pada datuk trio tu.. kenapa ye.. sebab polis nak make sure dulu siapa pelaku tu lah.. kalau betul itu anwar, maka tindakan juga patut di kenakan pada anwar sebab buat kenyataan palsu yang itu bukan dia.. apa hukuman tu.. siapa tahu ha..

Betul polis kena ambil tindakan secepat mungkin baru lah buat tanggung jawab.. tapi ni terang terang polis dah cakap himpunan bersih tu haram dan salah disisi undang undang tapi still nak buat jugak.. apa polis nak buat.. tangkap dan sumbat aje dalam lokap sampai kenyataan diambil di mahkahmah baru padan muka dia.. ni dah tahu salah still buat jugak.. cakap tak serupa bikin..

Dtuk trio sepatutnya diberi penghargaan dan dipuji kerana menunjukkan kebenaran bukan dihukum.. kalau macam tu siapa pun tak nak jadi whistle blower..

MaelPengerang said...

Meroyan la sepanjang hari si Al-Juburit ni... Tunggu saja giliran kamu untuk di panggil ke kandang pengadilan...

P/s: Tuan Admin,
Kalau tak keberatan masukkan lah blog sya ni kedalam blog list Tuan... TQ.

MaelPengerang
http://maelpengerang.blogspot.com

Anonymous said...

datuk T patut di beri perhormatan..kak kah lah lucu mmg lucu.

tonton n tayang video harus di beri perhormatan..kah kah kah..

kalau diberi perhormatan..ramai rakyat akan tayang video sek lepas ni.

Anonymous said...

Anon si otak sempit..

Cuba pikir apa akan jadi kalau bapak kau tengok mak kau buat seks dengan orang lain.. mesti cerai berai punya.. mesti bapak kau cakap silap silap kau bukan anak dia punya kalau perangai mak kau dah macam tu..

Jadi sama samalah pikir kalau itu anwar ibrahim.. maka betul lah apa orang cakap yang anuar ni memang kaki perempuan.. anak azmin tu mungkin jugak anak dia..

memang lah tak baik tengok dan sebar video seks.. itu pun kalau pelakon dia mak bapak kau yang tak ada kepentingan langsung pada rakyat malaysia ni.. tapi dalam kes ni kita tengah cakap pasal bakal pempimpin negara kononnya.. kalau tuduh buta aje, nanti mintak bukti dll.. mesti tak mengaku punya.. ni dah terang dalam video pun tak mengaku.. at least datuk T ni tak lah tuduh kosong aje macam geng geng PKR...

Pikirlah sendiri...

Powered by Blogger.