Jun 24, 2011

TRIO DATUK T KINI DI MAHKAMAH.. ANWAR HANTAR SPY!!?

BRAVO buat Trio Datuk T yang berani tampil ke mahkamah menuntut kebenaran mengenai pembongkaran Video Seks Anwar. Beberapa rakan media memberitahu Melayu CinDia beberapa Penyokong turut hadir memberi sokongan terhadap mereka dalam membogelkan individu sebenar yang berlagak sebagai Pejuang Negara bernama Anwar Ibrahim. Namun perlu diingat. Anwar sudah pasti menghantar kuncu2 beliau untuk membuat provokasi. Perbicaraan ini membuktikan ketelusan pihak Mahkamah dalam mendakwa kesemua pihak yang disyaki melakukan kesalahan tanpa sebarang kepentingan. Tapi biasalah, selagi Anwar dan kuncu2 nya tidak menjajah Kerajaan Malaysia, selagi itulah dikatanya tidak adil. Dulu masa Mat Sabu didakwa ke mahkamah atas tuduhan Khalwat dicanang Mahkamah Persekutuan antara yang terbaik di Asia. Dihina Mahkamah Syariah tajaan PAS. Politik tetap Politik. JANGAN HIPOKRIT ANWAR!!

7 comments:

ajai62 said...

Assalam Bro

Menunggu segala yang tersirat terbongkar...

Anonymous said...

Syukur! walau lambat namun kebenaran akan terbongkar jua! tahniah Datuk T, moga tenang dan konsistan dlm menempuhi cobaan! Allah bersama org2 yg benar! Takziah fackatan!!

Anonymous said...

bongok

salah kerana menayang video lucah bukan kerana siapa dia pelakon tu...gampang2 ni akan disabit dengan kesalahan tersebut. hakim bukan nak dengar keterangan siapa pulak pelakon tu....ha ha ...kan lari tajuk...bantahan yang arif...

hu hu

pelakon tu akan di dakwa berasingan la kalu nak dituduh.

baruh said...

HANYA ALLAH YANG SATU TUHAN SELURUH ALAM DAN SEMUA MAKHLUK,...CEGAHLAH KEMUNGKARAN 1.DENGAN TANGAN 2.DENGAN MULUT 3.DENGAN HATI. SKRG DATUK T DAH PILIH NO.1 , DAH BERSUMPAH WALLAHI, WABILLAHI DAN WATALLAHI, ... MASIH ADA LAGI KE YANG BUTA HATI, PETUNJUK DAN HIDAYAH ALLAH..... TOK-TOK ALIM TOLONG JELASKAN KEPADA MASYARAKAT DENGAN ILMU ALLAH.

The Eugenist said...

Saya jangkakan Dato T akan tidak mengaku bersalah.. Bila tak mengaku bersalah, baru boleh dibicarakan. Bila dibicarakan baru banyak benda akan terkeluar..

heheh..

Anonymous said...

http://www.anwaraidc.com/?p=13133


Ape Anwar nak jawab ni????

LIZ said...

SKG DATO TRIO DAH BOLEH LAPANG DADA SEDIKIT.BILA PULAK ANWAR NAK DI BICARAKAN.10 TAHUN LAGI ATAU LEBIH? KALAU BOLEH CEPAT2LAH.YANG AKU HERAN DALAM MENUNGGU KES2 LIWATNYA..MACAM MANA ANWAR MASIH BOLEH MEWAKILI PARTI PKR?BOLEH MENYERANTAU KE NEGARA2 LAIN DAN BEBAS MELAKUKAN APA SAJA TERMASUK MELANGGAN PELACUR.PERGERAKANNYA TAK DI BATASKAN OLEH KERAJAAN WALHAL KESALAHANNYA YANG DILAKUKANNYA SERIUS YANG MEMBABITKAN RAKYAT DAN NEGARA.PLS TELL ME WHY..WHY WHY..

Powered by Blogger.