Jun 2, 2011

TANTAWI BALUN NIK AZIZ.. HUSAM DIGELAR BISIKAN SYAITAN!!

Aura Pemuda PAS Pro Ulama' benar2 menakutkan Pro Erdogan. Nasrudin Tantawi dilhat semakin berani mengkritiik kepimpinan Nik Aziz yang dianggap sebagai Diktator. Tantawi telah menggunakan nada sinis melalui Ucapan beliau pada Muktamar Pemuda PAS Pusat malam tadi yang memberi maksud Kerajaan Negeri PAS Kelantan pimpinan Nik Aziz tidak memberi sebarang keberkesanan dalam memastikan ianya terus kekal bagi jangka masa yang panjang. Beliau turut mempersoal peranan Husam Musa yang dilihat lebih berkuasa dalam menggunakan kroni2 beliau mengawal kesemua hasil Kerajaan Negeri terutamanya Pembalakan dan Tanah Rakyat. Ini diceritakan sendiri oleh salah seorang perwakilan yang juga merupakan teman rapat Tantawi. Ianya diterangkan selepas disoal beberapa wartawan mengenai Ucapan Tantawi yang begitu berani walaupun tidak dilontar secara menyeluruh. Tantawi juga mahu PAS memastikan tidak ada mana2 Pemimpin Parti yang cuba mengambil kesempatan atas dasar Islam bagi mengaut hasil yang sewajarnya diberi keutamaan kepada rakyat. PAS juga mesti terus mempertahankan dasar Islam yang menjadi pegangan parti dan tidak membiarkan dasar PAS dijajah oleh anasir2 luar. LAGI KRITIKAN PEDAS TANTAWI MENGENAI DIKTATOR PAS KLIK DISINI..

2 comments:

Anonymous said...

YA ALLAH KAMI BERSYUKUR KEPADA MU ATAS HIDAYAH MU...KAMI JUGA MOHON AGAR PAS TERUS MEMPERJUANGKAN ISLAM DAN MENCEGAH KEMUNGKARAN. ENGKAU BERIKANLAH KEKUATAN KEPADA TNTARWI SEMOGA ULAMAK TERUS DAPAT BERTAPAK DALAM PAS YANG KAMI SAYANGI. ENGKAU TOLAKLAH KEMUNGKARAN YANG SEDANG BERLELUASA DALAM PAS...SEMOGA USTAS NASHA MEMPEROLEHI KEMENANGAN NANTI. AMIN YARABBAL ALAMIN.

Anonymous said...

bila seorang pemuda dr pas kritik org tua dalam pas bmakna ada yg tidak kena dalam pas itu sendiri tp mereka tutup elok dan sekarang bila muktamar semua terbongkar la kepincangan pas,mereka mungkin tidak setuju dengan cara nik aziz yang masuk campur dalam keputusan presiden pas yang dilihat byk keputusan dtg dr nik aziz bukan dr presiden seperti mana dlm pkr,presiden seperti boneka yang berkuasa orang lain..harap orang2 nik aziz tewas kesemuanya dlm pemilihan nie,walaupun aku org umno tp aku mahu ustaz nasha menang sbb beliau seorang pewatakan lembut senang berbicara tidak seperti calon2 yg lain

Powered by Blogger.