Jun 3, 2011

SEKITAR MUKTAMAR.. KHALID GEREJA JAJA PERWAKILAN HINA HASAN ALI!!?Calon Ahli Jawatankuasa PAS Pusat Dato' Dr. Hasan Ali dikritik hebat dari segenap penyokong puak2 Pro Seks Anwar kerana dikatakan tidak peka dan mengambil sikap seperti memboikot Muktamar PAS ke 57. Cerita ini dijaja ke semua perwakilan yang hadir dan dikatakan atas arahan Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad.

Mereka telah mengada2 kan cerita dengan mendakwa Hasan Ali dilihat hanya menjaga periuk nasi sendiri dan tidak mengambil peduli isu2 yang menimpa Pemimpin PAS dan Pakatan. Hasan Ali juga difitnah dengan mendakwa masih berang dengan Nik Aziz akibat tindakan Diktator PAS itu menghina beliau dan Ustaz Nasha sebagai Pemimpin tak bermoral dan sampah.

Fitnah ini sengaja diperbesar2kan sebagai maklum balas bagi menguji sejauhmana kekuatan Kumpulan Pro Seks Anwar dalam menghadapi kemenangan yang dijangka akan diumumkan esok pagi. Pesuruhjaya PAS Selangor diberitahu hanya memberi fokus dan bekerja keras bagi memastikan PAS terus dianggap releven dan dapat menambah jumlah kerusi DUN pada PRU 13.

Namun, Khalid Samad dilihat sentiasa membuat keputusan dan membuat kenyataan yang katanya mewakili PAS Selangor akan tetapi tidak pernah sekalipun merujuk pada Jawatankuasa Tertinggi Parti.

Fitnah Khalid Samad ini juga dibuat bagi menjatuhkan Ustaz Nasha dan tidak akan terus mempertahankan jawatan No. 2 Parti.
1 comments:

Anonymous said...

khalid gereja sebenarnya jeles dengan hassan ali dpt jawatan exco dia hanya mp pas jer jd sekarang nak tgk hassan tersungkur n khalid nak tanding di DUN serta MP kot,gila nak tubuh gejera terbesar di Asia Tenggara ker?

Powered by Blogger.