Jun 30, 2011

PRU 13.. ANWAR PERNAH KATA OTAK MELAYU MACAM BERUK!!?

BERSIH 2.0 merupakan satu platform ekspress buat Pembangkang untuk memperbodohkan totok2 mereka yang selama ini dok terpukau dengan suara2 sumbang di setiap ceramah haram yang dianjurkan Pemimpin Atasan mereka. Salah satu perkara yang memperlihatkan cubaan Anwar dan kuncu2 beliau memperlakukan rakyat umpama beruk adalah Isu dakwat kekal yang diamalkan di Negara2 yang mempunyai jumlah kapitisi pengundi melebihi 100 Juta. Malah, ketidaktelusan masih berleluasa walhal semakin tenat. Mengambil contoh penggunaan dakwat kekal yang diamalkan di Thailand, Timbalan Pengerusi Suruhanjaya Pilihanraya, Datuk Wan Ahmad menjelaskan SPR telahpun meluluskan 1 sistem yang lebih telus iaitu Sistem Biometrik yang menggunakan pengesan Cap Jari. Namun ianya bukan sahaja tidak diulas dari pihak Pembangkang, malah provokasi dakwat kekal terus dicanang. Sistem Biometrik lebih efisyen dilaksanakan bagi setiap Pengundi sebagai langkah memperkasa teknologi sedia ada di samping membuktikan ketelusan yang lebih kukuh. Kenapa BERSIH menolak sistem ini? Atau Pemimpin2 mereka menggelabah tatkala SPR mempunyai idea yang lebih bernas dan memperlihatkan mereka berbohong kepada rakyat? Adakah kesemua 8 Tuntutan akan dilaksanakan jika mereka berjaya merampas kuasa Kerajaan Pusat kelak? Anwar sememangnya memperbodohkan penyokong2 beliau. Apa yang lebih menyedihkan, kesemua yang percaya akan penipuan tersebut berbangsa Melayu. Anwar sememangnya menghina krelibiliti minda masyarakat Melayu dengan memperbodohkan orang2 kampung dengan mendakwa ketidaktelusan akan semakin kritikal jika 8 tuntutan yang disuarakan BERSIH tidak dilaksanakan. Tak mengapa. SPR bakal turun padang. Menerangkan yang hak dan kebenaran. Sistem Biometrik dilihat membunuh karier Anwar. Kenapa? Kerana beliau lah Pemimpin yang tidak telus. Pemimpin yang menggelar Otak Melayu umpama Beruk. ATAU ANWAR KHUATIR SISTEM BIOMETRIK BAKAL MEMBOGELKAN KISAH SEKS TABII DAN LUAR TABII BELIAU??

1 comments:

Anonymous said...

[url=http://www.canadagoosejackorbilligt.com]canada goose[/url]
Det faktiskt ingen skulle vara smart att lämna hem tjäna miljoner, eftersom följande möjlighet knackar rätt tillgänglig du garageport , och dessutom väntar sin egen varmt mottagande som du tjänar några väg på större vinster.
,[url=http://www.canadagoosejackorbilligt.com]canada goose jacka[/url]
 Du har till verkligen gillar 1 stor sällskaplig test, den igen kommer trycka begränsningar, som utgör specifika principer som detta conitinues längs sedan inrätta merparten av algoritmer så att du kan variabler oväntade igår.
http://www.canadagoosejackorbilligt.com
 Den särskilda auditiva dyslektiker kan höra bokstaven eller kanske en ord rörig som, och ännu även inte framgångsrikt upprepa något så dessa typer av människor bara hörde stund sedan. De flesta andra förknippar dyslexi med tittar på svårigheter.

Powered by Blogger.