Jun 17, 2011

PENGAKUAN SKANDAL GAY ANWAR DI US T'SEBAR DI INTERNET!!





Melayu CinDia telah membaca laporan seorang lagi rakan karib Anwar di US yang juga merupakan Pemimpin dari Parti Demokrat US iaitu Anthony Weiner (gambar di atas) telah meletak jawatan setelah Video Skandal Seks beliau tersebar di internet. Beliau dikatakan akan menyelesaikan kes tersebut serta merta kerana tidak mahu memalukan kepimpinan Barack Obama dan seterusnya memberi kesan Negatif terhadap Negara. Namun, beliau tidak memberi sebarang komen mengenai status lelaki di dalam Video terbabit dan membiarkan perkara ini diadili pihak Mahkamah. Ditanya mengenai reaksi isteri, beliau mengakui isteri menghadapi tekanan namun tetap bersamanya dalam berhadapan dengan cabaran. Video Anthony Weiner sebelum ini tersebar di internet yang menayangkan Skandal Seks beliau telah menyebabkan beberapa rakan menggesa meletak jawatan bagi menyelesaikan kes terbabit mengikut saluran betul. Sir Anthony, i'm so proud of your decision. But actually, you should advise your friend Anwar Ibrahim to do a same thing like you. :-)




4 comments:

Siluncai said...

ini lah gentlemen , berani buat berani tanggung ,bukan mcm kat sini dah takde seurat benang pun nak menafikan jugak, buat bodoh je mcm bukan dia . Yang hairannya ada penyokong pulak tu, allah memang dah butakan hati dan mata mereka, tak nampak kebenaran. Tak mahu dengar nasihat biar la dgn labu-labu nya.

lynnepu3gp said...

heran la aku si nuar tuh...depan blakang dia sapu.....dia pakai ilmu apa gaknyer ek? eeewwww....geli geleman tekak den...

Anonymous said...

Orang di dunia barat kebanyakan nya terpelajar dan berpandu pada facts and figures. 1+1=2 tapi di Msia terutama sekali orang PAS dan PKR di ada bahlol sedikit, kurang pelajaraan dan kurang exposure " thinking inside the box" U look at DAP mereka ni kebanyakan ada sekolah punya tapi isu mcm ni dia orang tak banyak comment- dia orang tahu hal nya dia pandai putar belit- tapi mereka ni "1+1= Up to you sir"

Anonymous said...

saya tumpang mencelah boleh?...Anu ni merupakan pemimpin berprofil tinggi yg mendakwa dirinya sbg. pemimpin Islam negara tetapi menjalani kehidupan seperti"Jekyl and Hyde" yg akan berkempromi mengenai apa saja dgn sesiapa saja supaya salah lakunya tidak didedahkan selepas penemuan pihak ketiga!...Ini amat bahaya bagi keselamatan negara!...(petikan kata2Datuk Seri Md Shafiee Abdullah)

Powered by Blogger.