Jun 7, 2011

PAS PERNAH KATA WAJIB LANGKAH MAYAT TUN M SEBAB HUDUD!!

Gambar ini dijadikan bahan pameran 1 ketika dahulu oleh PAS bagi membuktikan Tun M merupakan Pemimpin Kafir dan Zalim.


Hampir terlupa mendengar reaksi Tun Mahathir, seorang pemimpin yang sehingga kini, sukar diterima Parti PAS akibat 'kezaliman' yang dilakukan bekas Perdana Menteri ini. Pembunuh, Perompak, Diktator, Fir'aun dan seangkatan dengannya. Itulah persepsi PAS terhadap Tun Mahathir. Malah era pemerintahan Mahathirlah yang menonjolkan sifat dan rasa benci PAS terhadap UMNO. Setiap ceramah yang dianjurkan, Pemimpin2 PAS akan mengeluarkan kata2 penghinaan terhadap beliau. Lalu Anwar jugalah yang tampil mempertahankan Mahathir dan menggelar PAS sebagai Ulama' Terompah, Parti kolot dan memulakan strategi menakut2 kan kaum Cina terhadap perjuangan parti tersebut. Hari ini Mahathir memberi komen mengenai Kepimpinan Baru PAS yang mengangkat Golongan apa yang didakwa Mahathir bersongkok hitam. Kini tiada lagi Pemimpin tertinggi PAS yang mengenakan Serban dan Kopiah kecuali Hadi Awang. Malah PAS sendiri pernah menggelar UMNO anti Islam kerana tidak pernah mengenakan kopiah. Songkok dijadikan bahan ejekan dan serangan PAS terhadap UMNO 1 ketika dahulu. Tun Mahathir juga mengucapkan syabas kepada DAP kerana berjaya membentuk dasar baru PAS ke arah pembentukan Undang2 Hudud. UMNO juga dikatakan Parti Kafir Yahudi hanya dek kerana tidak melaksanakan Hudud. Jika pada pemerintahan beliau, PAS pernah di dalam ceramah2 mereka mewajibkan kesemua umat Islam melangkah mayat Mahathir kerana kononnya Anti Perundangan Hudud. Hudud pada ketika itu menjadi nadi perjuangan PAS. Walhal pada hari ini, orang2 PAS yang bekerja di Bank Islam, belajar di UIAM dan bekerja di Tabung Haji. Hampir kesemuanya merupakan idea dan aspirasi insan yang digelar Mahafir'aun ini. Entah mengapa masih ada totok2 PAS masih setia parti parti yang hipokrit seperti PAS. Membiarkan roh di dalam jasad mereka digenggam ke dalam parti. Mungkin dahagakan janji syurga yang dijamin oleh Nik Aziz buat setiap ahli parti. SYABAS PAS... KE ARAH NEGARA BERKEBAJIKAN TANPA PERLU PERUNDANGAN ISLAM aka HUDUD.

6 comments:

Anonymous said...

PAs memang bangang lagi bahalol..,,ade ke dia boleh ckp TUN cam tu pemimpin yg banyak berjasa pasa negara..,,lahanat.,,Dasar tak sedar diri nk mampus semata-mata nk baut HUDUT..,,

Anonymous said...

Selamat tinggal PAS

ajai62 said...

Assalam bro

PAS for All... semua jenis manusia ada dalam PAS dan pakatan Pembangkang...hehehee... Dengki kat Tun M sebab jasa-jasa Tun... Apa jasa PAS pada rakyat...hampas

Anonymous said...

PAS: "Negara Berkebajikan" adalah sebahagian Agenda Negara Daulah Islam ....

berundur satu langkah untuk maju beribu langkah ..... pencacai2 tegar umno memang bangap daya fikir.

Anonymous said...

berundur satu langkah untuk maju beribu langkah ..... pencacai2 tegar umno memang bangap daya fikir.

hahhaha...berundur hinggakan tkut dgn kuasa DAP tu untuk maju beribu langkah kah..

lucu.. itulah. kalau berani nyatakan perjuangan sebenar jgn berdolak dalik..datang Sabah kalau berani..

Anonymous said...

Perlu diingatkan - menubuhkan sebuah negara Islam, bermaksud akan tertegaklah secara tidak langsung sebuah negara berkebajikan, manakala menegakkan sebuah negara berkebajikan, belum tentu tertegaknya sebuah negara Islam!
Tak berani ke sekarang utk mempertahankan sebuah daulah Islam yang telah diperjuangkan PAS sejak 35 tahun yang lalu. Dajjal PAS yang lebih takutkan manusia dari Allah !!! Marilah kita berjijad utk menghancurleburkan Parti Munafik ini.

Bangang betul ulasan Anon Wednesday, June 08, 2011 yang berkata ......
PAS: "Negara Berkebajikan" adalah sebahagian Agenda Negara Daulah Islam ....

Powered by Blogger.