Jun 8, 2011

KARPAL SINGH PELUK ISLAM!!?.. DILANTIK MURSYIDUL AM PAKATAN.

Pengerusi DAP ini memang suka mengajak orang bertaubat. Masih teringat Sidang Media Karpal yang mendesak agar Anwar bertaubat dan insaf atas perbuatannya yang telah menipu rakyat Malaysia berkenaan isu rampasan Kuasa 16 September. Karpal juga menjelaskan Anwar tidak layak sama sekali memimpin Pakatan apatah lagi digelar PM. Kini Karpal meneruskan 'dakwahnya' dengan meminta Tun M pula bertaubat akibat kenyataan bekas Perdana Menteri itu yang membuat kenyataan menyindir PAS mengenai isu Negara Islam. Karpal Singh dakwa Tun M berjaya mengaplikasi dakwahnya untuk menghentikan serta merta Perjuangan PAS bagi melaksanakan Negara Islam Hudud yang diperjuang PAS bermati2 an 1 ketika dahulu. Penyerapan yang menjadi pendirian Karpal Singh kini berjaya diserap masuk ke dalam setiap parti yang menyertai Pakatan Rakyat. Syabas buat Karpal. Melayu CinDia tumpang 'gembira'.
2 comments:

Anonymous said...

karpal puhsing dulu kena bertaubat krn sembunyikan fakta sebenar kes anwar 97,dulu bukan main lantang beliau jaja kes liwat smpai dlm Parlimen suruh anwar letak jawatan sekarang bukan main lg tido sebantal serta rakan sepermainan dengan anwar..beliau patot bertaubat nanti xbau syurga PAS

Anonymous said...

Namanya kini dah jadi Tok Guru Kapala Pusing, atau TGKP. Dialah yang dilantik oleh TGNA sebelum ini untuk menjawat jawatan penjaga syurga orang2 PAS. Oleh kerana kerjanya bagus, TGKP dah dinaikkan pangkat menjadi Mursyidul Am.

Powered by Blogger.