Jun 20, 2011

BERSIH 2.0.. KJ KATA PERKASA GILA.. TOK HIM KATA KJ BUDAK MENTAH!!?

Melayu CinDia mendapat maklumat hari ini Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin hentam PERKASA apabila membuat perlancaran Anti BERSIH 2.0 semalam yang mempunyai unsur2 perkauman. Pemuda UMNO yang turut mengadakan Perhimpunan tersebut mendakwa PERKASA mahupu BERSIH dikatakan mengeluarkan kenyataan2 berbentuk hasutan yang boleh gugat kestabilan Negara. Adoi, habis. 3 Perhimpunan 9 Julai ini. BERSIH, PERKASA dan Pemuda UMNO. Sudahlah kawan2. Hentikan semua ini. Masyarakat naik muak dengan politik jalanan. Takkan nak suruh PM Najib Razak masuk campur lagi. Apa2 pun, semua ini berpunca dari Anwar Al Jubori. Dibantu pula dengan kekasih dalam musuh Mat Sabu. Ini semua orang2 yang amal politik samseng jalanan sejak zaman 1970 an lagi. Anda? Bagaimana? Setuju+?
10 comments:

Anonymous said...

Apapun lanyak PAS dulu.Sebab PAS ni pertahankan ketua betina murtadkan org Islam.

Anonymous said...

KJ HARAMJADAH

whiteorange said...

KJ bukan sahaja HARAMJADAH tetapi SIAL HARAMJADAH

Anonymous said...

kj..kerbau jadi2an...klu setakat nak menyebuk jer...dok umah diam2...biar perkasa dan lain2 buat keje...bengong !!

Anonymous said...

apalah kj ni...dia ni x layak jadi ketua pemuda umno..... dia ni x sedar ke yg dia ni gila...!!!

Anonymous said...

KJ serahkan saje untuk Perkasa berhadapan dengan Bersih. Kau tak payah jadi penyibuk. Dulu kau bolehlah berlindung dibalik bapa mertua. Sekarang ni takde siapa pun peduli ngan kau. Lebih baik dok kat rumah tambah zuriat.

ingin tahu said...

apa maksud kj sebenarnya?
kaki judi?
kote jatuh?
kena jubo?
kera jantan?
kambing janapari?
hehe. saja tanya..

Anonymous said...

KJ Ketua Pemuda UMNO yang paling lemah dalam sejarah penubuhan. Dia bukan orang perjuangan. Menang dulupun kerana berlindung dibalik Presiden parti yang juga menjadi bapak mentuannya. Usah lah tunjuk hero kpd masyarakat melayu.

Anonymous said...

ELOK KJ JANGAN BANYAK BUNYI...JAGA PEMUDA TUE BAIK2 UDAH LAH...BANYAK LAGI KERJA PERLU PEMUDA LAKUKAN...BANYAK KAN LAGI USAHA UNTUK TINGKATKAN PENDAFTARAN PENGUNDI, JUMPA RAKYAT DISETIAP PELUSUK KAMPUNG DAN BANDAR ,BANYAK KAN LAGI CERAMAH2....PEMUDA UMNO KENA LEBIH AGRESIF DAN BANYAK KAN "MENYERANG"...DAN YANG LEBIH PENTING JANGAN KACAU PERKASA....

Anonymous said...

AKU NAK TANYA KJ SATU SOALAN JA. WAHAI KJ HANG NI BANGSA APA???????

Powered by Blogger.