May 19, 2011

VIDEO SEKS.. PEMUDA PAS CABAR ANWAR DEDAH LELAKI ITU!!?

Umum mengetahui berita yang dipaparkan bahawa Anwar melalui temuramah di Yahoo! News telah menafikan sekeras2 nya bahawa lelaki di dalam Video Seks tersebut merupakan beliau. Malah beliau ada dikatakan mengetahui identiti sebenar lelaki tersebut. Seorang wartawan Portal/Akhbar Pro Pembangkang telah membongkar bahawa beberapa Jawatankuasa PAS peringkat kawasan2 sekitar Selangor telah mencabar Anwar agar mendedahkan individu yang dimaksudkan oleh beliau. Mereka sudah tidak lalu mendengar persoalan demi persoalan yang diutarakan oleh Ketua Pembangkang itu namun ianya tergantung tanpa sebarang jawapan. Ianya bermula dengan strategi Anwar merampas Kerajaan Persekutuan pada 16 September 2008 di mana ianya bukan sahaja tidak berlaku seperti yang didakwa, malah tiada penjelasan yang jelas mengenai hal tersebut.Begitu juga dengan pendedahan gambar Perdana Menteri bersama Altantuya seperti yang didakwa Anwar, akan tetapi sehingga hari ini tiada pendedahan bukti gambar tersebut. Anwar juga ada berjanji akan memberi penjelasan mengenai tindakan sebegitu ramai Pemimpin2 PKR keluar dan meninggalkan beliau namun ianya bukan sahaja tidak diperjelaskan, malahan dialih pula ke cerita yang tidak berkaitan.

Mereka mempersoalkan samada Anwar benar2 akan mendedahkan lelaki di dalam Video Seks tersebut, atau ianya sekadar propaganda politik semata2? Tindakan Anwar yang terlalu kerap berpropaganda akan memberi kesan besar terhadap anak2 Muda yang bersama Dewan Pemuda PAS kerana PAS turut bersubahat dalam hal ini.

Wartawan sebuah Portal/Akhbar itu mendakwa, hampir kesemua Jawatankuasa PAS kawasan2 sekitar Selangor itu merupakan Penyokong Kuat Ustaz Nasrudin Tantawi. Adakah KP PAS Pusat juga akan membuat desakan yang sama?


MENARIK DI SINI - PORTAL PEMBANGKANG DAKWA KETUA PEMUDA DAN MUSLIMAT PAS BAKAL DICABAR!!


2 comments:

Anonymous said...

Satu perkataan yang sesuai kepada orang sebegini..BIADAP!

Mengikuti rintihannya dalam berpolitik dengan angan2 terlampau semakin membosankan. Senang citer dia tak pernah perduli sesiapa pun..maka perdulikan ajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Anonymous said...

mimpi membuai angan
mengejar fatamorgana
melupakan hakikat
meninggalkan perjuangan
terkelu lidah takala kafir harbi merajalela
diberi madu berisi hoka
terus bermimpi
membela pendosa separuh mati
mengangkat pendosa menjadi wali
janji iblis
berkawan iblis
sedar-sedar semua habis
pas akan terlepas
tidak cerdik memintal muslihat musuh
bilahkan mau bangun dari mimpi mengejar fatamorgana?

Powered by Blogger.