May 28, 2011

TUAN IBRAHIM ISYTIHAR PRO ERDOGAN KINI DIGELAR PRO SEKS ANWAR!!

PRO ERDOGAN... Ini puak yang telah mensekularkan PAS sebagai strategi meneruskan Visi dan Misi Anwar menawan Negara. Kelihatan pada Pemilihan PAS pada penggal ini semakin terserlah pasukan dari puak ini bersaing hebat bagi memonopoli Jawatan Tertinggi Parti menewaskan Pro Ulama'. Tuan Ibrahim Tuan Man dijadikan model kebangkitan Pro Erdogan yang membawa aura bapa saudara beliau, Nik Aziz Nik Mat. Beliau dilihat mampu menggulingkan serta merta 2 pesaing jawatan No. 2 Parti iaitu Mat Sabu dan Ustaz Nasha. Sebelum ini beberapa Pemimpin PAS Pro Erdogan telah menemui Anwar dan mendesak agar mengisytiharkan diri tidak menyokong kepimpinan Hadi Awang. Namun, Anwar yang lebih 'bijak' dalam percaturan politik telah mengarahkan kesemua jentera Pro Erdogan memberi ugutan ke atas Presiden Parti untuk menyokong penuh Anwar Ibrahim dalam isu aksi Video Seks Ketua Pembangkang itu. Namun, Hadi Awang sanggup mengumumkan desakan ini bagi terus mengekalkan jawatan Parti. Lalu barisan kepimpinan dibentang bagi setiap jawatan dan pilihan mesti diteliti dengan pintar agar mampu membunuh kekuatan pesaing dari puak Pro Ulama'. Hadi Awang yang menemui calon2 pilihan beliau bagi setiap jawatan yang telahpun disahkan semalam memperkasakan lagi Kempen menolak Pemimpin Politik lawan. Menurut salah seorang Penyokong tegar Hadi Awang, setiap jentera Kempen Pro Ulama' diarahkan agar menukar serta merta gelaran Pro Erdogan kepada PRO SEKS ANWAR. Ini dilihat akan memberi impak besar ke atas kemenangan parti kerana ramai yang sedia maklum di PAS peringkat Akar Umbi sendiri semakin ramai yang hilang kepercayaan terhadap Anwar setelah menonton video tersebut. INGAT!! PEMILIHAN PAS = PRO ULAMA' VS PRO SEKS ANWAR.
3 comments:

Anonymous said...

Jelas pro ulama sedang berhempas pulas melawan puak pro-anwar. Kalau puak pro-anwar menang, maka pas tidak lagi mempunyai identiti asal, ia akan bertukar menjadi corak serupa dengan parti pkr. Pada masa itu bolehlah parti pas diserap kedalam parti pkr seperti parti parti rakyat malaysia dahulunya terserap dalam pkr dan terus pupus. Syabas kepada anwar kerana berjaya memporak perandakan segala institusi malayu di negara ini demi untuk menutup masalah peribadi.

Anonymous said...

demi nak menang jawatan rela berpaling tadah kepada puak erdogan yang kita tahu lebih kepada anwar bahkan seantero malaysia pun tahu dlm puak ni nik aziz pun memainkan peranan kerana anak emas husam pun puak erdagon juga.Ahli yang mengundi nanti harap lebih pro ulama a.k.a ustaz nasha yang bersederhana dalam perjuangan drpada pemimpin suka fitnah maki hamun jadi org no.2 parti assobiyah semalaysia

Anonymous said...

Biarkan Si Luncai terjun dengan labu labunya.
Biarkan
Biarkan

B apak
A nwar
B in
I brahim
Terus bermain dengan pundek kote nya.
Dah dasar Si Kitol.

Powered by Blogger.