May 18, 2011

SKANDAL.. ANWAR KEMBALI 'BERSAMA' SUKMA DARMAWAN!!?





INDONESIA.. Sebuah Negara yang menjadi kegemaran Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim untuk dikunjungi. Kunjungan beliau sekadar bercuti semata2, malah Anwar juga mempunyai ramai rakan2 Politik di Negara tersebut. Layanan diberikan dengan penuh penghormatan daripada Pemimpin2 Pembangkang Indonesia. Malah Anwar sendiri telah memilih seorang adik angkat dari Indonesia bernama Sukma Darmawan. Bercakap mengenai Sukma, sudah sekian lama tidak mendengar khabar berita dari beliau. Namun di sebalik tindakan Sukma yang mengambil sikap berdiam diri, beberapa bekas Reformis telah membongkar bahawa bekas Timbalan Perdana Menteri itu kerap ke Negara tersebut untuk menemui Sukma Darmawan. Anwar dikatakan masih lagi berhubung dengan beliau dan akan menginap di rumah 'adik' nya itu setiap kali berkunjung ke Negara tersebut. Malah kata mereka lagi, keluarga Anwar sendiri sudah sekian lama tidak menemui Sukma. Namun, agak musykil Anwar terlalu kerap menemui beliau. Mungkin Anwar hanya mampu meluahkan 'perasaan' terhadap Sukma. Anwar masih sayangkan Sukma. Iyalah kan, siapa tak sayang 'adik' kan??




3 comments:

Anonymous said...

Jangan terkejut ..

kalau aku katakan adik kepada sukma dermawan lebih 'jambu' dari sukma sendiri .. nampak lebih tampan dan jantan ..

Jaga2 Sukma .. jangan sampai ber'madu' dengan adik sendiri !!

"Bisa aje .. asalkan imbuhannya lumayan .. " ....

tamimi's theory said...

Sumber MediaRakyat
pautan media rakyat


Kajang 16 Mei 2011, Berita mengejutkan satu Malaysia apabila isteri kepada individu pertama dalam pertuduhan skandal video seks yang melibatkan ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim, Datuk Eskay secara umum memohon maaf kepada Datin Seri Wan Azizah atas kejadian yang berlaku. Isteri Eskay yang memakai baju kurung rona hijau dilihat berjabat tangan dan berbual mesra dengan Datin Seri Wan Azizah dihadapan bangunan Perkasa cawangan kajang di sekitar kajang. Datin Seri Wan Azizah mendesak...Baca artikel penuh

pautan
http://palangpalangdot.blogspot.com/2011/05/isteri-datuk-eskay-mohon-maaf-kepada.html

Anonymous said...

isteri eskay ada sama ke dalam video tu? or isteri eskay tahu ke suami dia dok urus tabiat anwar tu? isteri dia ada sekali ke masa kejadian tu berlaku... tunggu dlm keta ke? ce cuba suruh isteri eskay tu bersumpah laknat nafikan sumpah suami dia... kalau dia sanggup oklah... kalau setakat PENAFIAN KOSONG... dah dok situ diam diam... balik2 nk nafi tapi semuanya dok takut nk buktikan, mana pergi kredibiliti?

Powered by Blogger.