May 6, 2011

SEKS ANWAR.. DAP TUMPU UNDI CINA, PERGI MAMPOS SAMA UNDI MELAYU!!

DAP menganggarkan Majoriti masyarakat Melayu di Malaysia tidak akan mengundi pembangkang setelah menonoton Video Seks Anwar yang dikatakan mampu memukau masyarakat Majoriti tersebut. Malah beberapa Pemimpin DAP peringkat Bahagian mendesak agar PAS dan PKR turut memberi tumpuan pada undi Cina yang dilihat menolak kepimpinan BN terutamanya MCA. PAS juga mendapat kritikan hebat dari beberapa Pemimpin parti serpihan PAP itu dengan mendakwa PAS gagal menarik minat Majoriti umat Islam kerana isu moral amat dititikberatkan dalam memastikan seseorang itu diangkat sebagai Pemimpin. Salah seorang Pemimpin Vateran DAP Kawasan Kepong mendakwa, beliau amat berterima kasih kepada Pemimpin2 PKR kerana telah menaikkan api semarak masyarakat Cina agar terus memilih Pembangkang. Beliau juga mencadangkan agar PAS tidak perlu beriya2 memberi fokus bagi mendapatkan sebarapa ramai undi kaum Melayu kerana ianya dilihat membuang masa dan tidak releven. Tindakan Vateran DAP ternyata memberi 1 penghinaan kepada PAS yang telah gagal dalam beberapa pilihan raya kecil sebelum ini. Malah walaupun Pihak Pakatan Pembangkang memberi peluang kepada PAS bertanding sebanyak 5 kerusi DUN di Sarawak, PAS tetap tewas di semua DUN yang dipertandingkan. Apabila disoal tentang Anwar Ibrahim, beliau hanya mendakwa jika Anwar tiada pada hari ini sekalipun DAP mampu mengekalkan kekuatan sedia ada. LAGI PANASSS - CHE'GU BARD KHIANAT PKR -SERTAI DAP???


6 comments:

Anonymous said...

Gambar Najib di HotFM

Anonymous said...

Anwar berua yahudi tak jalan, Lewat 2 tak yakin, video seks kantoi, Najib pujuk PAS tak laku. Anon2 pi tengog klip 22.44.36 dan bolihlah mula main kan isu2 PAS wajib tinggalkan PR sebab Anwar tak ikut al sunnah sebab benda anwar tak khatan.
Anwar tak khatan, Anwar tak khatan, Anwar tak khatan, Anwar tak khatan.

Anonymous said...

PAS akan jadi anjing kurap kepada DAP rasa nya

Anonymous said...

org melayu harus sedar generasi muda kena didik supaya memperingati hari 13 mei dimana melayu disembelih oleh cina............jgn lupa sejarah cina mmg dengki tengok melayu berjaya...PAS sekarang terang terangan berkawan dengan cina yang satu masa dulu sembelih melayu..mereka sanggup mati kerana cina kerana tangsub berugama dan berpolitik seperti kata nik aziz..mati ahli PAS adalah mati ke syurga.tu sebab kita bole tengok mereka sanggup bergelimpangan atas jalan depan kereta semata mata nak bagi cina yang satu masa dulu sembelih melayu untuk memerintah..harap DAP berkuasa besok sembelih nik aziz bagi makan anjing

Anonymous said...

Betuiiii.... melayu pecah pasai DSAI, pasai lewat, pasai video , pasai TGNA, pasai spin dll. Kalau kira ngan kalkulator tinggal ceput je melayu yg waras. Yg lain dah pening, mabuk free, malas nak pikir dll.Yg untung sapa ek??????

Spin1881 said...

kalu PAS nak berjaya dalam objektif nak memerintah Malaysia, bergabung sekali ngan BN... DAP tu tak penting, umat Islam yang bersatu adalah lebih penting, ke PAS dah lupa perjuangkan prinsip Islam?

Powered by Blogger.