May 12, 2011

RENTAP KJ VS BIG DOG.. VIDEO SEKS ANWAR LAGI POWER!!

KONTROVERSI terbaru blogger Big Dog telah menimbulkan kekecohan di kalangan Dunia Media Maya. Hampir kesemua blog dan portal Politik telah melapor dan mengulas isu ini dan dijadikan sebagai laporan utama. Tidak kurang juga dengan kehangatan perang saudara di salah satu networking sosial pilihan masyarakat Dunia, Twitter. Masing2 memberi pandangan, ulasan, tidak kurang juga desakan. Apa yang yang lebih menarik, perdebatan tidak formal telah tercetus antara Ketua Pemuda UMNO Malaysia KJ dan Big Dog. KJ dilihat mengambil peluang ini untuk membalun Big Dog yang dikenali salah seorang blogger yang sentiasa mengkritik krelibiliti beliau. KJ juga sebelum ini dilihat Big Dog sebagai seorang yang tidak layak diangkat sebagai Pemimpin UMNO kerana Big Dog mendakwa menantu bekas Perdana Menteri itu merupakan pencetus ketidakstabilan Ekonomi dan Politik Negara.
Dalam perdebatan tersebut, Big Dog dilihat mempertahankan kenyataan beliau walaupun bukti tidak lagi dipamerkan di khayalak umum. Perdebatan ini juga disertai penyokong kedua2 belah pihak. Di mana jalan penyelesaiannya?

Namun, apa yang lebih meyakinkan Melayu CinDia, kebijaksanaan Perdana Menteri dalam menangani isu2 sebegini. Kita lihat sahaja nanti bagaimana Datuk Seri Najib menyelesaikan isu mampu 'membunuh' keamanan Negara.

Yang pasti, mungkin Anwar boleh menarik nafas lega buat seketika. Kerana isu Video Seks beliau tenggelam pada hari ini. Namun 'seketika' sahaja Anwar. Selepas ini?? Lebih dahsyat.. Watak SYAITAN di dalam jasad mu akan dikeluarkan Anwar.. KLIK DI SINI untuk tonton Video Seks Anwar yang Melayu CinDia keluarkan.. Posisi ke2....


2 comments:

Anonymous said...

Cakap lebih tak payah..sebelum KJ bergelumang dengan Politik tanah air, BigDog yang saya kenal ini lebih dulu bergelumang dengan politik dan membantu UMNO sejak pergolakan UMNO dengan AlJuburi tahun 1998...dan BigDog ini juga saya difahamkan menjadi mangsa semburan pemedih mata tak kala Tun M membuat lawatan di Kelantan dulu....BigDog pastinya ada fakta untuk beliau mempertahankan apa yang beliau tulis dalam blog beliau...KJ juga mempunyai fakta yang dapat kita lihat. Malah bukan kita saja, seluruh Pemuda UMNO dalam Malaysia ni dapat liha fakta KJ yang begitu lemah dalam memperkasakan Pemuda UMNO...kita nak melawan puka jumud Pakatan Rakyat tapi KJ asyik nak melawan dengan puak sendiri..Syndrome Gila Pangkat....pooodahhhhhh

Anonymous said...

dengan menyerang big dog kj mampu mengalih perhatian rakyat daripada tertumpu kepada isu moral anwar. hoi kj cabar anwar tunjukan siapa pelakun prono tu lagi baik.

Powered by Blogger.