May 11, 2011

PEMILIHAN PAS.. MAT SABU JILAT SEMULA BONTOT ANWAR!!

MAT SABU tidak pernah berubah. Inilah Pemilihan PAS paling kotor pernah berlaku dalam sejarah Parti. Strategi yang dilihat hilang kawalan. Sehinggakan berlakunya ugutan sesama pesaing bagi merebut jawatan tertinggi. Mat Sabu dilihat terus menekan dan menekan pesaing beliau, Ustaz Nasharuddin Mat Isa agar menarik semula keputusannya untuk mempertahankan jawatan Parti. Mat Sabu dikatakan memburuk2kan imej Ustaz Nasha dengan mendakwa Ahli Parlimen Bachok itu tidak akan direstui Nik Aziz jika ada mana2 pihak cuba mahu mengekalkan beliau bagi jawatan No. 2 dalam Parti tersebut. Mat Sabu juga dilihat semakin hilang pendirian setelah sanggup berbaik2 dengan musuh ketat beliau yang digelar AL Juburi semata2 mahukan wang peruntukan bagi mempergiat kempen menjelang Pemilihan PAS pada Jun ini. Sikap Mat Sabu dianggap agak terdesak bagi memastikan beliau terus kekal mendapat pencalonan tertinggi mengatasi pesaing2 yang lain. Setakat hari ini, Mat Sabu sudah memperoleh 70 pencalonan manakala Ustaz Nasharudin hampir 40 pencalonan daripada lebih 130 kawasan sudah bermesyuarat. PAS mempunyai 179 kawasan di seluruh negara.10 comments:

Anonymous said...

Mat Sabu gerenti menang dengan pencalonan sebanyak 121-Hotel Perdana-bilik maksiat mat sabun ni.

Anonymous said...

Mat Sabu gerenti menang dengan pencalonan sebanyak 121-Hotel Perdana-bilik maksiat mat sabun ni.

Anonymous said...

Saya bukan penyokong PAS tapi JIKA Mat Sabooo ini memang bermakna MALA PETAKA besar dalam PAS.....

Anonymous said...

Mat Sabu tak ada personality, 1000 kali bagus Ustaz Nash dan Ustaz Nash pun akhlak jauh lebih baik..

Anonymous said...

Apa nak heran, dulu Mat Sabu jugak yang bawa lari Wan Azizah untuk kawin lari dengan Anwar. Memang dari dulu lagi perangai dema ni macam haram jadah.

Anonymous said...

mcm manalah pemimpin yg pernah kena tangkap buat maksiat boleh diangkat mcm ni. dlm parti yg rasa dia je islam pulak tu... cuba kalau dlm BN meloncat2 org pas kondem. pirahhh...

iban said...

buat siasatan bagaimana mat sabu dilepas dari tuduhan berkalwat tsbt.pastinya saksi2 terlibat mungkin mahu berterus terang sekarang .

Pak Tam said...

Ustaz Nasaruddin 1000x lebih baik drp Mat sabu. Rakyat tak lupas kes mat sabu dlm bilik hotel! PAS akan hancur jika Mat Sabu menang.

Anonymous said...

hancurrrr kalo mat sabu menang, ustd. nasha jauh mulia dari mat sabu,kalo mat sabu menang juga bererti sah lah pas ni ......

hangkedee said...

Kalu mat Sabun menang Sah terang lagi bersuluh Pas Parti Pantat dan Kote

Powered by Blogger.