May 10, 2011

PEGAWAI ANWAR KATA ANWAR MEMANG PATUT MATI!!





ANWAR IBRAHIM kononnya hidup dalam ketakutan setelah beliau mendakwa wakil Pemimpin UMNO telah diupah untuk merosakkan Brek Kereta Mewah Mercedes Benz untuk memastikan beliau terus mati dalam kemalangan. Ini katanya 1 lagi bukti kononnya UMNO sememangnya mahu beliau tamat bukan sahaja dalam riwayat Politik, malah mengancam untuk membunuhnya. Pemimpin UMNO yang buatnya?? Jahat UMNO ni ye? Tapi Pelik. Kenapa tak mati lagi ye? Anugerah Tuhan memang susah nak mati kot? Anwar, sudahlah. Hentikan propaganda politik kamu tu. Buruk perangai kamu apabila sudah tua masih mengada2 hendakkan simpati politik. Tapi jika benarlah berlakunya usaha2 tersebut, Melayu CinDia rasa bukan orang UMNO yang buat . Orang2 keliling Anwar yang buat. Anwar sebelum ini pernah didakwa beberapa pekerja beliau merupakan seorang majikan yang pilih kasih dan terlalu 'menyayangi pekerja2 pilihannya sahaja'. Kerja tak lah rajin manapun. Anwar juga jika sayang akan pekerja pilihannya, sanggup memberi sejumlah wang yang besar sebagai imbuhan. Walhal, pekerja beliau yang lain ada yang tidak diberi gaji berbulan2 sehinggalah bertindak meletak jawatan. Jadi? Salah siapa? Adakah Pekerja2 kanan Anwar yang mahukan Ketua Pembangkang itu mati? LAGI MENARIK - PEMANDU ANWAR BUAT LAPORAN POLIS.


10 comments:

Anonymous said...

Apa yang susahnya, kalau betul ada orang nak bunuh dia, tak kiralah UMNO ke tak UMNO ke, upah sahajalah body guard ramai2, duitkan banyak beratus juta..

Anonymous said...

Baik Anwar Ibrahim beri DNA dia pada polis, jadi Pihak Polis boleh check satu kereta tu ada DNA siapa, DNA orang UMNO atau DNA dia..baru betul betul boleh tentukan adakah orang UMNO ada DEKAT dengan dia dan sempat belek brek kereta dia.

komandomelayu said...

TARGET : B.A.B.I

UBAT : 7.62MM

TANGO : 0100 HRS-1800 HRS

DELTA : 13 MEI 2010

papa dangdut said...

minta perlindunganlah dengan pok nik... mana tahu boleh tolong doakan panjang jubur...

Anonymous said...

tahnya kan? selama ni bukan selalu hentam polis malaysia sampai tahap kata mcm mossad ke? apsal ni mcm cirit minta tolong dgn polis malaysia ni? hilang ingatan apa?

buat apalah org UMNO nk bunuh si anwar ni. saya yakin org UMNO mahu terus tgk dia hidup dan dlm masa yg sama dptlah tgk secara live kelansungan hidup nuar ni... barulah boleh banding sapa kena makan dek sumpah. saiful ke, eskay ke, najib ke... ke nuar sendiri. ni kalau mati mcm tu mcm anticlimax ok.

penyokong UMNO dan penyokong saiful pun kalau boleh mahu Allah jgn matikan si Nuar ni dulu. If not mana keadilan utk Saiful di dunia ni? free free je dia mati. where got road, man!

saya juga yakin org UMNO sama sekali xnk tgk dia mati dulu sblm pru13. sapa tak nk tgk berkuburnya anwar dlm politik selepas pru13? tapi kalau lepas pru13 anwar nak mati... aihh terpulanglah. masa tu lagilah org UMNO tak kesah nak bunuh dia...

Anonymous said...

Brother AnuWar Bin Ibrahim (BABI)

Anonymous said...

Mintak Anwar sertai Persatuan Lelaki Isteri Ramai (PELIR)

Hahn said...

Setakat KL ni brek rosak senang di kesan sebab tanah KL ni tak rata.

Lagi pun kalau brek rosak dalam KL ni sempat ke mati? Tak tau la drebar dia lari 160KM dalam bandar.

Bodoh punya cerita.

Anonymous said...

kereta tak buat maintenance, nak tuduh orang sabotaj... ni la dia anugerah tuhan...pandi kutty punya orang

rajadangdut said...

hoi nuar...org banyak dosa lambat mati lagilah... jgn risau... selesaikan dulu kes makamah tu.... kundi kuti punya olang...

Powered by Blogger.