May 17, 2011

NAJIB TEKAD HERET SEKS ANWAR DI PENTAS MAHKAMAH LIWAT!!?

KONSPIRASI POLITIK.... Ayat yang semakin jelak didengar dari mulut Anwar setiap kali sahabat2 sekeliling beliau bertindak membongkar skandal beliau. Kes Liwat Ketua Pembangkang ini juga merupakan antara salah 1 pembongkaran yang dinyatakan sendiri olewh bekas Pembantu Peribadi beliau sendiri. Namun, strategi Peguam2 Anwar dikepalai Karpal Singh ini dilihat cuba mengheret populariti bagi menonjolkan kezaliman Kerajaan Malaysia. Peguam2 Anwar telah menamakan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib dan Isteri sebagai Saksi Utama bagi kes Liwat Anwar. Peguam2 Anwar diarahkan sendiri oleh Anwar untuk mengambil keterangan PM dan Isteri. Anwar sememangnya semakin jelas terdesak untuk turut mengheret Datuk Seri Najib ke gelanggang Mahkamah dengan cuba mengaitkan Anakanda Tun Abdul Razak itu dengan Kes Liwat beliau. Apa sebenarnya strategi Anwar?
Anwar sebenarnya memakan diri. Jika hendak diceritakan Kisah Skandal Anwar ketika di dalam UMNO, hampir tidak terlarat pihak Mahkamah hendak kendalikan kes beliau. Jika dikaji semula kronologi Anwar Ibrahim di dalam UMNO, Najib merupakan Pemimpin UMNO yang paling hampir dengan Anwar. Sejak awal kemunculan Anwar, sehinggalah ke jawatan Naib Presiden UMNO.

Ketika zaman Pemuda era awal 1980an, Najib merupakan Naib Ketua Pemuda UMNO Malaysia berpasangan dengan Anwar yang merupakan Ketua beliau pada ketika itu. Ianya terus disusuli dengan jawatan Naib Presiden UMNO di mana Najib antara Pemimpin yang bergandingan dengan Anwar malah merupakan team Wawasan yang berjaya menewaskan beregu Ku Li pada ketika itu. Jika hendak dicungkil skandal Anwar, sepertimana yang Najib perkatakan, "DEMAM DIA NANTI!!"

Najib sememangnya jelas langsung tidak berminat untuk mengetahui secara terperinci mengenai Kes Liwat Anwar bersama Saiful. Kerana bagi beliau dan mana2 sahabat atau teman yang paling hampir dengan Al Juburi ini, mereka tahu siapa Anwar. Yang mempertahankan Anwar pada hari ini, hampir kesemuanya baru sahaja mengenali Anwar.

Najib juga tidak pernah punya hati dan perasaan busuk seperti Anwar yang dahagakan kerakusan kuasa dan dendam. Najib hanya meneruskan inspirasi dalam memastikan Rakyat Terus Terbela tanpa sarat dengan politik ekstrim.

ANWAR.. BERTAUBATLAH...


KLIK DI SINI LAGI MENARIK..... JIHAD SALIB - HUSAM KATA IBRAHIM ALI MELAYU TOLOL!!

1 comments:

Anonymous said...

Kenyataan Nik Aziz hari ini dilaman twitter nya :
“Nampak sangat bahawa DSAI cuba disabitkan bersalah dalam apa jua keadaan sekalipun,”

Sila dibuat kajian teliti dari aspek perundangan kerana Nik Aziz telah mengeluarkan kenyataan yang dilihat menghina mahkamah. Mohon ahli undang-undang meneliti kenyataan tersebut yang boleh dianggap mendahului keputusan mahkamah ini.

"celaka ! Celaka ! Celaka!"

Powered by Blogger.