May 3, 2011

MUKTAMAR PAS SELIT SLOT TAYANGAN 'AMAL' VIDEO SEKS ANWAR!!?

KETUA PENERANGAN PAS, IDRIS AHMAD yang telah membuat kenyataan balas terhadap terhadap pelawaan ikhlas Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak untuk bersama2 UMNO dalam menyatukan Umat Islam dan Melayu. Beliau dengan bongkak menolak bulat2 apa yang dikatakan Kerajaan Perpaduan. Memang naik jemu hendak menjemput puak totok2 PAS yang menjadi 'Anjing Hitam' Anwar Ibrahim. Anda boleh KLIK DISINI untuk membaca ulasan beliau. Namun, Melayu CinDia mendapat maklumat, selepas tayangan Video Seks beliau didedahkan, Ada cerita yang lebih panas di sebalik kenyataan Idris Ahmad yang berkaitan Video Seks Anwar Ibrahim.Anwar ada memanggil Ketua2 Penerangan DAP, PKR dan PAS bagi menyusun strategi sebelum ahli parti masing2 'terpaku' melihat wajah beliau di dalam Video tersebut. Anwar juga dikatakan ada membuat perjumpaan secara sulit bersama Idris Ahmad bagi memberikan tugasan khas. Idris diarahkan oleh Anwar untuk mengenalpasti mana2 Pemimpin PAS yang turut cuba 'membantu' mengedar VCD tersebut.

VCD seks Anwar kini tersebar hampir keseluruh Negara. Idris juga diarahkan untuk memantau Puak2 PAS Pro Kerajaan agar strategi susulan dapat dibentang. Strategi mencantas habis2 an Puak2 sebegini. Anwar dikatakan telah mendapat restu daripada Diktator PAS untuk meneruskan misi beliau di dalam PAS.

Melayu CinDia berharap agar Puak2 PAS yang juga pengikut Ustaz Nasharudin dapat menayangkan seketika agedan2 panas yang jelas kelihatan merupakan Anwar Ibrahim.

0 comments:

Powered by Blogger.