May 16, 2011

KRONI ANWAR DARI IMF DITAHAN ATAS TUDUHAN ROGOL!!

Tatkala berlangsungnya perbicaraan Kes Liwat Anwar Ibrahim yang dijangkakan berlangsung pada jam 9 ke 10 pagi ini, dunia dikejutkan dengan penahanan Ketua Eksekutif Dana Kewangan Antarabangsa (IMF), Dominique Strauss-Kahn kerana tuduhan melakukan serangan seks. Beliau yang juga kenalan rapat Bekas Timbalan Perdana Menteri itu akan dihadapkan ke mahkamah hari ini. Strauss-Khan merupakan antara kenalan Anwar Ibrahim dan mereka mengenai antara 1 sama lain ketika Anwar dilantik memegang jawatan Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Bank Dunia / Dana Kewangan Antarabangsa (IMF). Nampaknya secara kebetulan kedua2 rakan ini dihadapkan ke Mahkamah pada hari yang sama.


4 comments:

Anonymous said...

Haha.. Nanti kes org kuat IMF tu dikaitkan ngan konspirasi BN.. Hahaha.. Mane tau kan..atau dgn kata lain mereka berdua punyai masalah seks keterlaluan..

Ular Menyusur Akar said...

Ini memang sumpah nak jadi orang minyaklah agaknya.

Anonymous said...

KONSPIRASI BN JUGA KE SEHINGGAKAN KAWAN RAPAT ANWAR DI LUAR NEGARA DITAHAN ATAS SERANGAN SEKS???
HEHEHE

Anonymous said...

ceh...konspirasi UMNO nie.......cuba kaitkan kwn2 anwar kaki liwat cum penzina tu jahat2....memangpun......harap UMNO teruskan konspirasi keluarkan fakta2 kejahatan kawan2 nuar seluruh dunia...

Powered by Blogger.