May 11, 2011

BIG DOG ITU ANJING ANWAR.. BAKAL DUDUKI TAKHTA RAJA PETRA!!?





Sebelum ini nama BIG DOG dikenali melalui pandangan yang ditulis melalui blog beliau yang mencetuskan kontroversi diberi nama The "thirteen million plus Ringgit" Guy Rambles.. Nama blog kelihatan begitu 'mahal' harganya. Pada mulanya Melayu CinDia tidak berminat untuk mengupas isu berkenaan beliau. Namun, untuk kontroversi terbaru ini, bukan sekadar Melayu CinDia sahaja, malah kesemua rakyat Malaysia mesti bangun mendesak agar beliau menarik semula kenyataan ini. Kristian Sebagai Agama Rasmi Negara? Yang kononnya didakwa telah didesak oleh sekumpulan Paderi bersama Pemimpin DAP, Jeff Oii agar Kristian dijadikan sebagai Agama Rasmi Negara. Pandangan beliau telah dikeluarkan di muka hadapan akhbar Utusan Malaysia. Tiada bukti. Tiada fakta. Hanya sekeping gambar dikeluarkan. Mungkin ramai yang terkeliru dengan status blogger ini. Namun ramai yang menggelar beliau sebagai salah seorang Blogger tersohor dari pihak Pro Kerajaan. Benarkah? Blogger yang dilihat menyokong Kerajaan akan tetapi jika dilihat semula strategi ini seolah2 membantu Anwar dan kuncu2 nya.




BIG DOG dilihat seolah2 sedang memberi isyarat buat Anwar agar memilih beliau bagi menggantikan takhta Raja Petra Kamaruddin yang kini dilihat tidak lagi berpihak kepada Diktator PKR itu. Jika difikirkan semula, pendedahan palsu BIG DOG ini dilihat memudahkan Anwar dan kuncu2 nya untuk meyakinkan rakyat terhadap strategi kotor UMNO yang kononnya mengamalkan politik mengugut atas nama Agama.

Kenapa perlu menyatakan yang palsu? Walhal ada cerita realiti berdasarkan fakta mengenai strategi sebenar DAP?? KLIK DI SINI!! Tindakan BIG DOG ini bukan sahaja menjatuhkan imej Kepimpinan Negara, malah boleh mencetuskan ketidakstabilan perpaduan yang dipupuk sekian lama di Negara ini. Lebih memusykilkan, ianya hanya sekadar rekaan semata2.

Sebenarnya ini yang dinamakan mainan politik. Tidak mustahil BIG DOG akan terus melaksanakan strategi2 sebegini selepas ini bagi mengalih pandangan masyarakat terhadap Kes LIWAT Anwar dan juga Pembongkaran Video SEKS Ketua Pembangkang tersebut. Bukankah ini salah satu strategi beliau? Maaf jika pandangan Melayu CinDia dilihat silap dan melampau. Akan tetapi, sepertimana yang dikatakan Anwar, TIADA YANG MUSTAHIL DI DALAM POLITIK!!


LAGI MENARIK - PAS AKUI ANWAR HEBAT DI GELANGGANG SEKS!!

5 comments:

Marhaen Kacak said...

huhu..blogger pakatan dah rasa pedas nya penangan blogger pro kerajaan

Hikayat Lubang Najis: Umat Melayu Islam Mesti Baca!!!!

Sokong Gelombang Rakyat said...

sudahlah blogger kerajaan!

korang baru terasa panas
kitaorang dah lama bersedia
korang baru nak hidup

belajarlah dari PR!

Anonymous said...

2kar je la nama blog ni jd Gelombang Seks dh admin page ni suka sgt dgn isu2 seks yg sah2 x dpt keuntungan ni..

UMNO ptut tumpu isu harga @ kes liwat..

Skrg tgk mkin rmi plak org dgr cramah PKR-PAS-DAP

Anonymous said...

saya tak pasti apa yg saya boleh belajar dr PR...

1. meliwat?
2. menipu
3. twist and spin?
4. seks?
5. ubat kuat?
6. china doll?
7. bazirkan duit negeri?
8. gaduh baling kerusi?
9. kill the messenger?
10. tidur sekatil dgn dap?
11. syurga ala pas
12. kafir sesama sendiri
13. mafia dlm masjid
14. dayus tak brani nk bersumpah?

and the list goes on... sekurangnya dlm blog ni sape yg pandai IT adalah yg baca tapi kalau dlm harakah tu penuh dgn adv berkaitan seks sampai budak darjah satu pun boleh tanya... 'mak, ubat kuat tambah tenaga tu apa, mak?' satu kerja la pulak mak nk xplain...

Anonymous said...

udoh la tu dek oi...

YG DAH LAMA RASA BERSEDIA DLM PR TU KENA INGAT... LAMA TAK SEMESTINYA BAGUS. BERSEDIA TAK SEMESTINYA MENANG.
ketentuan atas semua tu bukan di tangan kamu pun. kalau kamu benar kamu menang. kalau kamu salah... kamu gali 7 lapis petala langit dan bumi sekali pun... yg salah tetap akan kalah. lambat atau cepat. so jgn mendabik dada sgt... :)

Powered by Blogger.