Apr 30, 2011

VIDEO SEKS.. MUFTI PERLIS CABAR ANWAR BERSUMPAH!!

MUFTI PERLIS Dr. Juanda Jaya mendakwa Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim sewajarnya membuat sumpah balas jika benar tuduhan2 yang didakwa itu fitnah semata2. Ini katanya penting bagi membuktikan lelaki di dalam Video Seks yang dibongkar oleh Datuk Eskay itu bukan individu bernama Anwar Ibrahim. Beliau turut berkata sumpah muhabalah yang sewajarnya dilakukan Anwar akan turut membersihkan nama baik Pemimpin Islam secara keseluruhan. Anwar melalui latarbelakang politik pernah memimpin beberapa gerakan Islam termasuklah tidak sewajarnya mementingkan diri sendiri dengan mempertahankan egoisnya untuk menolak sebarang akuan bersumpah mengenai dakyah yang sedang mendapat perhatian umum pada ketika ini. Semalam, Datuk Eskay ditemani 2 Trio T iaitu Rahim Thamby Chik dan Datuk Shuib Lazim telah membuat pengakuan Sumpah Laknat mendakwa identiti lelaki di dalam Video Seks yang dibongkar olehnya merupakan Anwar Ibrahim. Beliau juga bersumpah merupakan saksi yang berada di tempat kejadian. Anwar Ibrahim sebelum itu menafikan bahawa beliau merupakan individu di dalam video terbabit malah mendakwa tidak pernah menemui Datuk Eskay.


2 comments:

Marhaen Kacak said...

fuh..amik ko..mufti perlis pun join sekali..:)

Artikel Panas 'Melayu Pendatang?': Orang Melayu Mesti Baca!!!!

Anonymous said...

Cadangan terbuka buat
Saiful - anda telah membuat sumpah laknat dan mendakwa DS Anwar telah meliwat anda maka sempurnakanlah tindakan anda dengan membuat amalan bacaan yasin 44 malam dengan jemaah seramai 40 orang dan berdoalah agar peliwat anda dihukum olih allah dengan seberat-berat hukuman sebagaimana kaum yang melampaui batas.
Umi Halfida, anda telah membuat sumpah laknat dan mendakwa DS Anwar telah meliwat, berzina dan pelbagai dakwaan lagi maka sempurnakanlah tindakan anda dengan membuat amalan diatas dan berdoalah agar manusia yang melakukan dosa besar ini sebagaimana anda katakan akan dihukum dengan seberat-berat hukuman olih allah sebagaimana orang yang melampai batas.
DS Najib, Datuk Seri telah membuat sumpah laknat dan mendakwa DS Anwar telah menfitnah anda maka sempurnakanlah tindakan anda dengan amalan di atas dan berdoalah agar penfitnah Datuk Seri dihukum olih allah dengan seberat-berat hukuman sebagaimana orang yang melampai batas.
dan D Eskay – Datuk telah membuat sumpah laknat dan mendakwa DS Anwar adalah pelakun video lucah yang telah anda tayangkan maka sempurnakanlah tindakan anda dengan membuat amalan diatas dan berdoalah agar pelakun tersebut dihukum olih allah dengan seberat-berat hukuman sebagaimana kaum yang melampaui batas.
DS Anwar – semua mereka yang bernama di atas telah membuat sumpah laknat kepada diri mereka sendiri, maka Datuk Seri hanya perlu membuat amalan di atas dan berdoalah agar semua penfitnah tersebut dihukum olih allah dengan seberat-berat hukuman sebagaimana kaum yang melampaui batas. Datuk Seri bolih juga meminta agar ulama-ulama pas, tuan-tuang guru dalam pas yang membuka pondok dan ahli-ahli agama samada dalam pas ataupun pkr bersama-sama mengamalkan amalan tersebut. Akhir sekali serahkanlah semuanya kepada allah.
Janganlah digangu-gugat usaha rakyat mencari rezeki dengan berdemontrasi di sana sini. Lakukanlah amalan di atas disamping ianya menbolihkan hubungan hamba dengan penciptanya menjadi lebih dekat, ianya juga menunjukan kita merendah diri dan mengharapkan agar dia yang maha mengetahui dan maha adil dalam melaksanakan hukum akan menghukum dengan adil-seadilnya.
tolong sebarkan kepada mereka berkenaan nasihat ini.

Powered by Blogger.