Apr 29, 2011

VIDEO SEKS FULL VERSION.. NIK AZIZ KATA ITU HAK ANWAR!!

Tak terkata melihat aksi2 di dalam Video Seks individu bernama Anwar. Barangkali pasangan2 suami isteri yang sepatutnya menikmati malam Jumaat terbantut seketika apabila melihat Video ini. Video ini pada mulanya telah disiarkan di laman Youtube selama beberapa jam sebelum disekat. Mungkin ada beberapa individu yang sempat memuat turun Video Seks itu lalu dipaparkan semula di blog masing2. Melayu CinDia hanya menonton beberapa siri sahaja namun tidak sanggup meneruskan video tersebut kerana jelas kelihatan wajah seorang Pemimpin yang dicanang membawa suara rakyat. Seorang Pemimpin yang dijulang 1 ketika dahulu sebagai Pemimpin Islam. Seorang Pemimpin Gerakan Reformasi. Bayangkan.. Akhirnya, Seks rambang menjadi aktiviti sulit beliau.
Melayu CinDia walaupun telah sedar akan kepincangan Anwar 10 tahun yang lalu, tergamam dan sedih apabila melihat aksi Pemimpin ini. Raut wajah dan gaya badan lebih jelas terlihat pada Video asal ini. Ketika sahabat2 yang lain terus menonton video tersebut, Melayu CinDia terduduk dan termenung seketika. Perasaan sedih. Sedih dan Kasihan pada penyokong2 kuat Anwar kerana ditipu dan tertipu. Semoga Allah membuka hati mereka. Mungkin itu sasaran sebenar Video tersebut dipaparkan. Bukan untuk memuaskan hawa nafsu. Akan tetapi, menyedarkan masyarakat mengenai Wajah Sebenar ANWAR IBRAHIM.

Bagaimana Pemimpin2 PAS masih boleh percayakan Pemimpin sebegini. Atau buat2 tak percaya? Nik Aziz jikalau kau tengok Video ini, kau akan tahu inilah gaya Pemimpin yang kau restu untuk dijulang sebagai Pemimpin No. 1 Negara. KLIK DI SINI UNTUK MELIHAT VIDEO PENUH!!


5 comments:

Anonymous said...

Tak payah le wat kiro dengan Tok Guru babuk orang tu.

Anonymous said...

anuar dah mintak nyawa dan talian hayat dahhhhh....

zooom...kota bharu wehhh...

Anonymous said...

duit byk p haji la..bertaubat...umoq dah tua..

Anonymous said...

pg haji pn...lau blik cm 2 gak...baek xyah...

fairplayer said...

Muka Anwar tak hodoh macam yang ada dalam video seks tersebut. Anwar lebih handsome. Lagi pun kenapa tiba tiba semasa PRN Sarawak video ini terbongkar--jangan kata kebetulannya. Ia serupa semasa Anwar nak tanding di Permatang Pauh, timbul pula tuduhan Sodomi 2--itu pun kebetulan ya.

Powered by Blogger.